ADHD powersessie

ADHD en hypnotherapie.

Als kinderen aangeven dat ze gek worden van de chaos in hun hoofd, dan gaan we opruimen. Als kinderen aangeven dat ze beter willen leren concentreren, dan gaan we daarmee aan de slag. Kinderen kunnen vaak heel goed aangeven wat ze nodig hebben. Daar gaan we mee aan de slag.

ADHD en zelfbeeld.

Er wordt nogal eens gemopperd op kinderen met ADHD. Druk gedrag wordt niet geaccepteerd. De nadruk ligt op wat niet goed gaat. Terwijl er ook zoveel goed gaat, maar dat horen ze niet vaak. Dat kan een vertekend zelfbeeld geven, faalangst, gebrek aan zelfvertrouwen, onzekerheid en het gevoel dat niemand je lief vindt.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Hypnotherapie helpt bij ADHD.

Ik heb heel veel tips en trucs om het allemaal wat makkelijker te maken. Lees het onderzoek!  Ik heb ervaring met ADHD als leerkracht en kindercoach.

ADHD powersessie.

Ik kan ADHD niet weghalen en dat moet ook niet! Ik kan het kind helpen er beter mee om te gaan. Ik krijg heel positieve reacties van ouder en kind. Na de sessie is een kind direct merkbaar rustiger en dat blijft.
Mocht je weer een reminder nodig hebben, weet dan dat je een tweede keer nog meer kunt bereiken. Het kind weer immers hoe het moet en gaat sneller en makkelijker in hypnose.

Wil jij rust in je hoofd, wil je een uit-knop? Wil je controle over je gedachten en gevoelens? Wil je beter met ADHD omgaan? Neem contact met mij op.