Afvallen

Eten heeft een sterke connectie
met emoties. Voedsel is de brandstof voor ons lichaam, emoties voor ons gedrag.

Wil jij graag afvallen maar lukt het je niet?

Dan komt dat misschien omdat je het bewust allemaal heel goed weet, maar je onbewuste niet meewerkt. Of omdat je gedrag rondom eten hebt aangeleerd, wat nu een probleem geworden is.  Of omdat je vastzit in oude patronen en overtuigingen.

Je zelfvertrouwen terugkrijgen.

Teleurstelling of boosheid over je eigen gedrag en je overgewicht kan je zelfvertrouwen beschadigen. Je zelfbeeld kan negatief zijn, je  kunt een negatief denkpatroon ontwikkelen. Stress werkt afvallen tegen. Het is dus heel belangrijk je zelfvertrouwen terug te krijgen en weer waardering voor jezelf.

Wil je een afspraak maken? Mail of bel T 0515 44 35 88

Hypnotherapie helpt bij afvallen.

Hypnotherapie kan je helpen grip te krijgen op je emoties. Het kan de koppeling eten en emoties veranderen. Het kan je helpen oude patronen te veranderen. Het kan je helpen je voorkeuren voor voedsel te veranderen. Het kan je zelfvertrouwen een boost geven. Het kan je focus leggen op dat wat je wel wilt, positief, oplossingsgericht en toekomstgericht!

Je kunt kiezen voor twee routes.

Een route gericht op jouw relatie met eten, of eetverslavingen, vreemde eetgewoontes, de emoties rondom het eten, hier kunnen we aan werken. Ook kunnen we de diepte ingaan en kijken wat dit gedrag veroorzaakt heeft.

Of De virtuele maagband dit is voor de mensen die overeten en die geen bodem voelen. Geen rem, geen controle hebben, mensen die teveel eten en dooreten. Dit is een serie van 3 sessies, elke sessie heeft een thema en hierin zijn verschillende dingen opgenomen. Lees verder bij “virtuele maagband”.

Ervaring van anderen.

Ik dronk elke dag 1,5 liter cola. Ik heb dat jarenlang gedaan en praatte dit voor mezelf goed. Anderen  drinken koffie ik neem cola. Maar ik voelde me er niet goed bij en toch dronk ik het. Elke dag opnieuw. Op het laatst stiekem omdat ik me ervoor schaamde. Toen kreeg ik door dat het een verslaving is. Ik kon er niet mee stoppen. Toen heb ik hulp gezocht. Ik heb 1 hypnose sessie bij Marijke gehad en het is over. Ik heb geen behoefte meer aan cola en drink het totaal niet meer. Ik heb het als een grote verrassing ervaren. Zo effectief kan 1 sessie zijn! M W 53 jaar.

Maagband. Ik heb gekozen voor een maagband en ik heb gevraagd om mijn gedachten te veranderen. Ik was de hele dag door in gedachten met eten bezig. Ik heb de maagband duidelijk gevoeld. Ik heb 3 dagen buikpijn gehad, daar waar ik die maagband had aangelegd. Daar was ik toch wel flink van onder de indruk. K.d. G. 54 jaar.

Na 1 sessie heb ik eigenlijk geen zoetigheid meer aangeraakt. Ik kreeg daardoor zoveel rust in mijn lijf daar knapte ik al zo van op. De tweede sessie hebben we gebruikt om het stress eten aan te pakken, niet eten omdat je honger hebt, maar omdat je stress voelt. Ook hier voelde ik direct resultaat van de sessie. Ik kon in alle rust mijn eten klaarmaken zonder dat ik van alles in mijn mond stopte om die onrust. Door die rust, maakte ik tijd om mijn eten in alle rust klaar te maken en op te eten. Eten is een andere beleving geworden. Heel bijzonder. M v W 48

 

Na 1 sessie geen resultaat, ik ben toen heel teleurgesteld en boos geweest. Maar na een paar dagen wist ik dat dit niet terecht was. Ik was ook niet helemaal eerlijk geweest. De tweede sessie heb ik eerlijk verteld wat me was overkomen. Ik ben aangerand en heb dat nooit aan niemand verteld. Na die ervaring ben ik aangekomen. De tweede sessie had veel meer resultaat. Daarna ben ik met de therapie doorgegaan om ook mijn trauma te herstellen. K B 35.

Ik jojo. Soms wel 40kg. Het gaat eraf en komt erbij. Dat is natuurlijk heel slecht voor je. Ik ben nu op gewicht maar ben bang om weer aan te komen. Ik voel een enorme onrust. De eerste sessie was goed ik kreeg meer rust en het gevoel van controle terug. De tweede sessie was heel bijzonder. Marijke heeft mij achter mijn eigen controlepaneel gezet. Ik zag dat ik een suikerverslaving had. Ik ben enorm geschrokken. Ik meende dat ik met fruiteten gezond at. Maar kreeg veel te veel suiker binnen. Nu eet ik 1x per dag 3 stuks fruit. Hierdoor is de onrust weg. Ik heb veel meer controle over mijn gevoel en gedachten én ik ben ervan overtuigd dat ik niet meer ga aankomen. S v D 55

Wil je een afspraak maken? Mail of bel T 0515 44 35 8

 

Wil jij afvallen? Wil je weer trots zijn op jezelf? Wil jij de controle terug? Wil jij je weer fit en energiek voelen? Wil jij van je faalangst af? Wil je meer rust? Wil je minder prikkelbaar zijn? Ben je bang?  Wil je balans in je leven? Wil jij je problemen oplossen?  Wil je  gezond oud worden? Neem dan contact met mij op.