Angst en fobie

Angst is een overlevingsmechaniek die je lichaam razendsnel in een staat van paraatheid stelt om te vluchten, vechten of bevriezen. Angst is iets wat we liever uit de weg gaan, omdat het heftig is. Als je heel veel angst gevoelens in je dagelijks leven ervaart heb je angst voor de angst ontwikkelt. Irreëel, dat weet je zelf ook wel, maar toch gaat het met je aan de haal.

 

 

 

 

Als je last hebt van angst of fobie kan het je hele leven ontwrichten. Je angsten kunnen zo groot worden dat het je beperkt. Eigenlijk is je angst irreëel, je weet het wel maar krijgt er geen vat op. Dan wordt het tijd om hulp te zoeken en dan ben je hier op het juiste adres.

Wat aandacht krijgt groeit.

Angst of de gedachte aan angst is je probleem. Zelfs als er niets aan de hand is, ben je met die angst bezig. Jij maakt die angst zo groot!! Het wordt tijd dat jij die angst kleiner laat worden, de grote lading eraf haalt en weer controle krijgt over je leven.

Door middel van hypnose gaan we met die angst aan het werk. We transformeren je angst in iets waar je heel goed mee om kunt gaan.

Hypnotherapie helpt bij angst en fobie.

  1. meer zelfvertrouwen krijgen.
  2. angsten verminderen.
  3. gedachten aan angst verminderen.
  4. visualiseren wat je wel wilt.
  5. meer rust en ontspanning in je leven.
Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Angst en fobie ontwikkelen.

Je kunt angst en fobie ontwikkelen voor een nare ervaring, een schrikmoment, trauma of stress. b.v. (tand)arts, spinnen, liften, straten of pleinen, vliegen, hoogtes, af gaan, mensen massa’s, praten in het openbaar, injecties, ziekenhuizen, de dood, ziekte, honden, beestjes, operaties, autorijden, examen of toetsten, podia, falen, flauwvallen, tunnels, paarden, bruggen enz.
Deze irreële angsten, kunnen je flink belemmeren.

Wil jij vrij van angsten de wereld in stappen? Wil jij niet steeds meer die onrust in je leven? Wil jij de controle terug? Wil jij je leven weer op de rit? Neem dan contact met mij op.