Té veel angst is een probleem.

Als je last hebt van angst of fobie kan het je hele leven ontwrichten. Het is ooit begonnen als een traumatische schrik of shock, waar je brein je later steeds aan herinnert. Grote en kleine dingen kunnen het gevoel van angst oproepen, zelfs als er niets aan de hand is. De angst voor angst is irreëel en dat kan je leven behoorlijk beïnvloeden.
De gedachte aan angst begint klein met een gedachte, maar kan razendsnel oplopen naar compleet code rood, inclusief lichamelijke reacties als, hoge ademhaling, hartkloppingen, zweten enz. Je schrikt van die lichamelijke reactie en dat veroorzaakt alleen maar meer stress. Je zit in een negatieve spiraal.

Wat aandacht krijgt groeit.

Angst speelt zich af in je linkerhersenhelft, dat is zichtbaar op scans. Door vrij simpele en heel effectieve technieken kun je brein resetten. Je kunt bijvoorbeeld je leren hoe je van de ene naar de andere hersenhelft kan gaan. Door dit te oefenen, maak je de verbinding tussen linker en rechterhersenhelft sterker én leer je hoe je razendsnel naar je rechterhersenhelft toe kunt gaan. Daarmee doorbreek je de cirkel van angst en stress en kan je in plaats van spanning opbouwen, weer ontspannen. Natuurlijk kost dit tijd en inspanning, maar wat je ervoor terug krijgt is de controle. Je staat niet meer toe dat je angst je blokkeert of je fobie je op de rem zet.

Hypnotherapie helpt bij angst en fobie.

Hypnotherapie in combinatie met essentiële olie is in deze behandeling heel bijzonder. We kunnen een olie kiezen die het best past bij wat jij wilt en het doel van de sessie koppelen aan de geur. Je brein wordt door de geur herinnert aan je wens en je doorbreekt de spiraal van aangeleerd gedrag . Daarnaast gaan we met de hypnotherapie de angst;

  • Verminderen of veranderen.
  • Leer je focus verleggen van angst op controle of ontspanning.
  • Visualiseren wat je wel wilt.
  • Meer rust en ontspanning in je leven creëren.
  • Meer zelfvertrouwen krijgen.

Wil jij vrij van angsten de wereld in stappen? Wil jij niet steeds meer die onrust in je leven? Wil jij de controle terug? Wil jij je leven weer op de rit? Neem dan contact met mij op.

Klik hier en maak een afspraak.

Wil jij; stoppen met roken, afvallen, een leven zonder angst en fobie, uit je burn-out komen, verlost van je eetproblemen, meer zelfvertrouwen, stress reduceren, omgaan met je HSP, omgaan met PDS, leren pijn te beheersen, je depressie de baas worden, migraine voorkomen, beter omgaan met hormonale issues als PMS, menstruatie klachten, overgang, beter concentreren en leren, of je verslavingen de baas worden? Maak dan een afspraak.