Angst, fobie, faalangst bij kinderen

Neem angst serieus!
5 tot 30% van de jongeren ervaart een hoge mate van angst, die angst is vaak blijvend en kan zelfs uitgroeien tot een psychische stoornis. Angst gaat altijd gepaard met piekeren, stress en fysieke processen die ziekmakend zijn. Kinderen zitten in een negatieve spiraal die moeilijk te doorbreken is.
Hypnotherapie werkt veilig, snel en effectief tot diep in de kern van het probleem.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Wat wil je wel!

Ik vraag kinderen altijd, wat wil je wel!! Ze weten het vaak zelf heel goed. Ook kunnen kinderen nog onbelemmerd zich voorstellen dat alles is zoals ze het willen. Zo gaan we samen in kaart brengen wat er nodig is en hoe het eruit moet zien. Dat laat ik kinderen in hypnose gaan en dan herprogrammeer ik het onbewuste. Dat wat je wilt wordt je meer en meer eigen. Ook krijg je heel veel tips en trucs mee voor ouder en kind.

Hypnotherapie helpt snel, veilig en effectief, vooral bij kinderen.

Na één sessie merken de meeste kinderen al resultaat. Ook krijg je tips en oefeningen mee om samen met je kind mee aan de slag te gaan.

Soorten angsten en faalangst.

Waar té voor staat is nooit goed. Angsten zijn heel vaak niet reëel, dat weet iedereen die last heeft van angsten, maar hoe stop je het? Hypnose is de snelste en meest veilige manier om angsten, fobieën en faalangst aan te pakken en te overwinnen.

Wil je meer plezier en geluk in je leven? Wil je van je angsten af? Wil je balans terug in je leven? Wil je niet meer bang zijn voor spinnen of kleine ruimtes? Wil je weer de controle in je leven en groeien en bloeien? Wil jij je eigen kracht weer volop ervaren? Wil jij dat je kind terug komt in zijn eigen kracht? Wil jij je kind helpen onbelemmerd op te groeien? Heb je tijdelijk hulp nodig? Heb je inzicht en balans nodig? Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem dan contact met mij op.