Balans herstellen

Balans is het centrum van waaruit
je alle bewegingen van het leven aankunt.

Stel je voor dat je een tuimelaar (speelgoed) bent. Je kunt heel makkelijk bewegen, alle kanten op en komt altijd weer terug in het midden. Dat is balans. Weten dat je stress kunt hebben, flexibel meebewegen met nieuwe relaties, veel investeren in je nieuwe baan, dol verliefd zijn, stress hebben, moeilijke dingen doen en dan na een tijdje weer terug komen in je balanscentrum. Daar is de rust, daar kun je nadenken, daar kun je weer opladen om weer mee te veren.

Balans ervaren tijdens een hypnose sessie.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Ervaring:

Ik had mezelf uitgeput, ik was zo ongelooflijk op, ik kon niet meer. Ik had mijn studie afgerond op mijn tandvlees, ben verhuist, een moeizame relatie achter de rug en toen was het op. Ik kon mijn bijbaantje als afwasser niet eens meer doen. Ik wilde nooit meer iets doen, het idee alleen al kon ik niet handelen!
We zijn samen over oplossingen gaan nadenken. Dat was al zo fijn. Na 1 sessie voelde ik dat mijn energie terug kwam. Na 3 sessies wilde ik zelfs wel weer gaan nadenken over een vervolgstudie, dat was na 4 weken! Ik kan weer genieten!

Ik was compleet uit balans, kon niets meer hebben. Na 1 sessie was ik al zoveel lichter, ik kon weer lachen en zag het weer zitten! Na 3 sessies kon ik het weer aan. Ik hoefde niet terug te komen, maar gun mezelf zo nu en dan een sessie als momentje voor mezelf. J.B.

Wil je een afspraak maken? Mail of bel T 0515 44 35 88

Ik was helemaal de weg kwijt, mijn stem was weg, mijn buik was overstuur, ik sliep slecht. Ik had van Marijke gehoord en heb een afspraak gemaakt. Daar heb ik geen spijt van gehad. Na één sessie sliep ik direct beter. Daarna zette herstel direct in. Ik heb maar drie sessies nodig gehad. M.d.B

 

Milton H. Erickson, een beroemd psycholoog en psychiater zegt: ” Het onbewuste bezit een onuitputtelijk reservoir aan probleemoplossende en scheppende kwaliteiten”. De taak van de hypnotiseur is de cliënt een exploratie van zijn onbewuste kwaliteiten en eigenschappen te laten beginnen.

 

Wil jij de balans herstellen? Je fit en energiek voelen? Wil jij geen belemmering meer voelen? Wil je de cirkel doorbreken? Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem dan contact met mij op.