Bewust of onbewust

Bewuste gedachten kosten je energie,
onbewuste gedachten gaan eigenlijk vanzelf.
Je neemt dagelijks informatie op via je zintuigen, je onbewuste zal die informatie aanvullen en je gedachten sturen. Herhaling van gedachten of handelingen, is automatiseren. Je kunt na verloop van tijd iets op de automatische piloot doen. Dan kost het bijna geen energie meer. Zo maak je patronen aan in je brein.

Verander je leven, verander je gedachten.

Als je iets wat je geautomatiseerd hebt wilt veranderen, is dat een bewuste gedachte. Je neemt dat besluit bewust. Maar je onbewuste houdt van die automatische dingen, die kosten geen energie. Jouw onbewuste zal je steeds terugfluiten om vooral maar weer gewoon te doen, lekker makkelijk.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88
De kracht van je onbewuste.

Van de 100% gedachten op een dag heb je maar zo’n 5 tot 10% bewust. De meeste gedachten zijn dus onbewuste gedachten. Die doe je zonder erbij na te denken. Wil jij je onbewuste laten wennen aan een nieuw patroon in je brein dan heb je 40 dagen transformatie tijd nodig. Behalve met hypnotherapie! Daarmee breng je direct verandering aan in het onbewuste!

Bewust en onbewust laten samenwerken.

Dat is het doel van de hypnotherapie zoals die in mijn praktijk gegeven wordt. Als bewust en onbewust samenwerken zoals jij dat zou willen, dan kun je weer genieten van je leven!

Het onbewuste is je vriend, maar soms…..

Is een enorme informatiebron die je hebt opgebouwd in je verleden. Je verzamelt, bewust en onbewust informatie, met al je zintuigen. Het onbewuste reageert intuïtief, razendsnel en is moeilijk te sturen.
Dat wat je heel vaak gedaan of gedacht hebt wordt een onbewuste programmering. Dat doe je zonder erbij na te denken op de automatische piloot. Je onbewuste denkt in plaatjes, filmpjes.

Wil je een afspraak maken? Mail of bel T 0515 44 35 88

 

Tijdens een hypnose sessie ben je er bewust bij.

Ik kan je bewustzijn niet uitzetten, gelukkig niet. Wel kun je door diepe ontspanning je onbewuste een beetje open zetten. Je staat toe dat ik in gesprek ga met je onbewuste. Daar draait het eigenlijk allemaal om.

Wil jij problemen oplossen? Wil je afvallen? Wil je van je angsten en fobieën af? Wil je de balans in je leven herstellen? Wil jij je burn-out te lijf? Heb je coaching nodig? Wil je beter omgaan met dyslexie? Wil je van je faalangst af en meer zelfvertrouwen? Wil je alles weten over hypnose? Heb je eenkindmet een probleem? Heeft jouw puberhulp nodig? Heb je last van buikpijn of prikkelbaar darm syndroom? Heb je een veel te kort lontje? Wil je stoppen met roken? Wil jij de kracht van hypnoseervaren? Neem contact met mij op.