Bewust of onbewust

Bewuste gedachten kosten je tijd en energie.
Onbewuste gedachten gaan eigenlijk vanzelf.
Iets wat jij jezelf hebt aangeleerd, kost je in eerste instantie tijd en energie, maar na verloop van tijd gaat dat automatisch. Denk aan leren fietsen of autorijden. Dat wat je wilt aanleren valt dan blijkbaar van het bewuste deel in het onbewuste deel van je brein. Zo maak je patronen aan in je brein.

We hebben patronen aangemaakt op deze zes menselijke gebieden.

  1. Denken
  2. Voelen
  3. Doen
  4. Relaties
  5. Lichamelijk welzijn
  6. Creativiteit.

Verander je leven, verander je patronen.

Als je iets wat geautomatiseerd is wilt veranderen, is dat een bewuste gedachte. Verandering begint met een wens. Maar verval je weer in je dagelijkse routine, dan verslapt je aandacht en doe je de dingen weer onbewust. Dat is de kracht van het onbewuste en het is goed bedoelt, het maakt je leven makkelijker.
Tenzij je iets wilt veranderen! Dan zou je eigenlijk 95% bewuste gedachten willen hebben.

 

Met hypnose kan ik met je onbewuste in gesprek.

Door de ontspanning en het verleggen van je focus tijdens de hypnose, kan ik contact maken met je onbewuste, dan sta je open voor suggesties. Dan kan ik je onbewuste de overtuigende suggestie geven dat het leven alleen maar leuker wordt als je dat patroon doorbreekt en dat nieuwe gedrag manifesteert. Dan hebben we het over jou wens.

 

Bewust en onbewust laten samenwerken.

De delen laten samenwerken, dat is het doel van de hypnotherapie zoals die in mijn praktijk gegeven wordt. Als bewust en onbewust samenwerken en de verandering accepteren en uitvoeren, dan gaat je wens in vervulling.

Tijdens een hypnose sessie ben je er bewust bij.

Ik kan je bewustzijn niet uitzetten, gelukkig niet. Wel kun je door diepe ontspanning je onbewuste een beetje openzetten. Je staat toe dat ik in gesprek ga met je onbewuste.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

 

Wil jij problemen oplossen? Wil je afvallen? Wil je van je angsten en fobieën af? Wil je de balans in je leven herstellen? Wil jij je burn-out te lijf? Heb je coaching nodig? Wil je beter omgaan met dyslexie? Wil je van je faalangst af en meer zelfvertrouwen? Wil je alles weten over hypnose? Heb je eenkindmet een probleem? Heeft jouw puberhulp nodig? Heb je last van buikpijn of prikkelbaar darm syndroom? Heb je een veel te kort lontje? Wil je stoppen met roken? Wil jij de kracht van hypnoseervaren? Neem contact met mij op.