Buikpijn of prikkelbaar darm syndroom

Kinderen met buikpijn klachten hypnosecentrum-sneek-voor-jou-kind-en-puber-2geven een signaal.
Het is een goed idee om een huisarts op te zoeken. Maar als de huisarts geen fysieke oorzaak kan vinden, denk dan eens aan emoties. Het zou ook heel goed kunnen dat een kind emotioneel iets niet kan verwerken of verdragen. Of iets ligt zwaar op de maag, is onverteerbaar. Kinderen kunnen de woorden nog niet altijd even goed vinden op uit te drukken wat er speelt. Ze blijven ermee rond lopen, het lost niet op. Door mijn ervaring als kindercoach en leerkracht heb ik geleerd op kind niveau vragen te stellen. Met hypnotherapie help ik veel kinderen met buikpijn klachten. Het werkt snel en is heel veilig.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Anders omgaan met buikpijn!

Met hypnotherapie kun je leren anders om te gaan met pijn en zo minder pijn ervaren. In plaats van te verkrampen, ontspannen blijven en je buik aandacht en liefde geven. Ik kan er ook voor zorgen dat jouw hand je buik als het ware kan verdoven. Met de verdovingshandschoen. Ook kan er een heerlijke warmte uit je hand stromen die helend warm geel licht verspreid in je buik. Je kunt ook een knop krijgen op je arm die met draadjes naar je buik gaat. Als je die knop indrukt voel je dat er heerlijke ontspanning en warmte door die draadjes naar je buik stroomt. Vooral voor kinderen tot 12 jaar werkt dit heel goed.

Eten wat goed voor je is.

Natuurlijk is ook de voeding belangrijk. Ik zal je leren hoe jij kunt testen wat wel of niet bij je past. Zodat je eet wat goed voor je is en je niet meer ziek hoeft te worden van eten.

Anders omgaan met emoties.

Het is heel goed mogelijk dat je emoties niet uit en in je buik opslaat. Daarom is het ook belangrijk dat jij je gaat uiten. We gaan samen uitzoeken hoe jij je emoties anders kunt uiten! Emoties hebben een nauwe band met onze buik.

hypnose centrum sneek (188)

Lees dit artikel over een onderzoek van
kinderarts maag-, darm-, leverziekten prof. dr. Marc Benninga van het AMC, de scepticus wordt overtuigd! Het werkt, en hoe!

Reactie van kinderen:

Ik heb in hypnose geleerd hoe ik mijn buik kan helpen. Als mijn buik pijn doet, leg ik mijn hand op mijn buik en dan voel ik dat mijn buik warm wordt. Ook laat ik het warme gele licht door mijn buik schijnen. Het werkt direct.

M.v. S 9 jaar.

Ik let veel beter op wat ik eet en hoe eten voelt in mijn buik. Ik weet dat als ik chips eet dat ik buikpijn krijg. Maar ook als iemand boos is krijg ik buikpijn. Ik heb geleerd hoe ik mijn buik kan troosten. Ik leg mijn hand op mijn buik en stuur er kusjes doorheen. Dan wordt mijn buik weer blij.

S.W. 10 jaar.

Ik heb geleerd hoe ik met mijn darmontstekingen om kan gaan. Ik kan eten testen wat goed voor mij is en wat niet. Ik weet dat als ik negatieve dingen om me heen heb hoe ik mijn buik dicht kan zetten. Ik kan nu ook mijn buikpijn oplossen. Ik heb heel veel geleerd over mijn buik.

M.G. 13 jaar.

Wil jij je eigen kracht weer volop ervaren? Wil jij dat je kind terug komt in zijn eigen kracht? Wil jij je kind helpen onbelemmerd op te groeien? Heb je tijdelijk hulp nodig? Heb je inzicht en balans nodig? Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem dan contact met mij op.