Burn-out is altijd werk gerelateerd, het sluipt erin het ontstaat langzaamaan. Je hebt het druk en gaat voorbij aan de signalen van je lichaam.
Stress stapelt zich op, maandenlang of zelfs jarenlang. Je lichaam maakt voortdurend stresshormoon cortisol aan. Je hele systeem raakt uitgeput. De eerste signalen zijn; een gejaagd gevoel, vermoeidheid, irritaties, slaapproblemen, geen zin meer in sociale contacten, bent negatief, voelt tegenzin voor alles enz. Je hebt nauwelijks nog energie, en krijgt allemaal vage klachten. Dat is geen wonder, je hormoonhuishouding is uit balans, je immuunsysteem is ontregeld en je bent daardoor vatbaarder voor ziektes.

Met hypnotherapie stop je die vicieuze cirkel. Wat jij nodig hebt is een stok in het wiel. Directe rust en tijd voor jezelf, dat kan de hypnose je geven. Je stopt nu met wat je deed en begint aan een innerlijke reis naar herstel.

Hypnotherapie helpt bij burn-out.

Je mag opnieuw beginnen, burn-out geeft je die kans. Je mag alle ballen laten vallen en als je weer energie krijgt zelf bepalen welke bal je weer oppakt om de lucht in te houden. Het doel van herstellen van burn-out is niet jezelf weer worden, maar een betere versie van jezelf!

Waaraan kunnen we werken.

  1. Het verschil tussen je stress en relaxcentrum ervaren, zodat je herkent wat je doet en zelf leert kiezen.
  2. Hoe zit het me je zelfvertrouwen? Hoe sterk sta jij in je schoenen? Hier werken we aan.
  3. Anders omgaan met stress. Hoe kun je bewuster omgaan met je energie.
  4. Na stress relax. Je kunt ontspanningsoefeningen, meditaties, tips en handvatten krijgen die bij je passen.
  5. Werk jij met je hart of laat jouw burn-out je zien dat je eigenlijk tegen je gevoel in werkt? Dat kan je met behulp van hypnotherapie onderzoeken.

Wat heb jij nodig?

Er zijn verschillende dingen belangrijk, net eerste niet MOET. Haal moeten uit je taal, betrap jezelf erop.
Start met omdenken, 30% van de mensen is een geboren optimist. Deze mensen krijgen minder vaak en burn-out. De piekeraars, de doemdenkers, de perfectionisten die zijn vatbaar voor het krijgen van een burn-out. Omdenken is een nieuwe manier van denken, van negatief naar positief.
Van problemen, naar oplossingen, van voldongen feiten, naar nieuwe kansen, van burn-out naar een leven zoals jij je dat gaat voorstellen. Want niet alleen wil jij herstellen, je wilt ook nooit weer burn-out raken.
Je krijgt tips en handvatten, een MP3 met een hypnose sessie voor rust! Druk doen dat kan je, nu weer wennen aan rust.  Een ander, totaal nieuw toekomst beeld. Je gaat op jezelf passen, je gaat naar jezelf luisteren, je leert prioriteiten stellen en doen wat je gelukkig maakt. Klinkt dat a-sociaal? Wen er maar aan, als jij oud wilt worden dan is het belangrijk dat je gaat kiezen voor jezelf en weetje? Dan gaan er misschien deuren dicht, maar je zult zien, er gaan anderen open.

Wil je een afspraak maken? Mail of bel T 0515 44 35 88

Hypnotherapie geeft je rust en herstel.

Klik hier en maak een afspraak.

Ervaring van anderen.

Jan de V. 45 jaar.
Na 1 sessie voelde ik me al zoveel beter. De ontspanning van de hypnose gaf me het vertrouwen terug. Ik voelde dat ik me dus toch kon ontspannen. Dat was een eerste hele grote stap!

Ronald Z. 56 jaar.
Marijke en ik hebben samen een therapievorm bedacht die goed bij mij zou passen. Ik ben in mijn dagelijks leven leidinggevende. Ik begeleid en coach mensen op de werkvloer. Ook begeleid ik mensen bij herintreden na ziekte. Ik ben mezelf gaan coachen. Het kleine stemmetje in mij, wat ik jarenlang genegeerd heb is een coach geworden. Een positieve coach die mijn grenzen bewaakt, die me afremt en me wijst op wat ik nodig heb. Neem even een momentje voor jezelf, even opladen. Ik heb tips en oefeningen gekregen die heel goed helpen. Dit past bij mij. Hier kan ik mee verder.

Suzan V 33 jaar.
Ik heb jarenlang alle ballen in de lucht gehouden. Een gezin, baan, studie, ga zo maar door. Maar het moment dat ik totaal niets meer kon kwam als een mokerslag. Ik heb dagenlang gehuild, radeloos, bang en verdrietig.
Marijke en ik hebben samen achterhaald wat mij zo over mijn grenzen heeft laten gaan. Ik had het idee dat als ik zou stoppen alles en iedereen met mij om zou vallen. Ik had mezelf dus wel heel belangrijk gemaakt. Die mindset hebben we aangepast tijdens de hypnose sessies.
Ik vraag nu hulp, geef dingen uit handen, heb dingen van mijn bordje geschoven en neem tijd voor mezelf!

Joop W. 66 jaar.
Ik kreeg een burn-out na het verlies van mijn kind. Ik kon niet meer werken, ik kon het niet meer opbrengen. Ik heb met Marijke gewerkt aan het luisteren naar de signalen van mijn lichaam, zodat ik niet meer over mijn grenzen ga. We hebben gekeken naar mijn oude gedragspatronen en hier verandering in aangebracht. Ik heb geleerd hoe ik positiever en rustiger kan blijven, in plaats van energie verspillen aan irritatie en boosheid. Eigenlijk heb ik vooral geleerd zuiniger om te gaan met mijn energie en mijn lichaam. Ook heb ik de zelfhypnose geleerd en heb ondersteuning gevonden in supplementen en essentiële olie. Het doet me goed. Het verlies van mijn kind is een open wond en dat zal het wel blijven. Maar ik kan verder met mijn leven.

Wil jij; stoppen met roken, afvallen, een leven zonder angst en fobie, uit je burn-out komen, verlost van je eetproblemen, meer zelfvertrouwen, stress reduceren, omgaan met je HSP, omgaan met PDS, leren pijn te beheersen, je depressie de baas worden, migraine voorkomen, beter omgaan met hormonale issues als PMS, menstruatie klachten, overgang, beter concentreren en leren, of je verslavingen de baas worden? Maak dan een afspraak.