Burn-out

Burn-out sluipt erin het begint klein.
Je hebt het druk en gaat voorbij aan de signalen van je lichaam.  Stress stapelt zich op, maandenlang of zelfs jarenlang. Je lichaam maakt voortdurend stresshormoon cortisol aan. Je hele systeem raakt uitgeput. De eerste signalen zijn; een gejaagd gevoel, vermoeidheid, irritaties, slaapproblemen, geen zin meer in sociale contacten, bent negatief, voelt tegenzin voor alles enz. Je hebt nauwelijks nog energie, en krijgt allemaal vage klachten. Dat is geen wonder, je hormoonhuishouding is uit balans, je immuunsysteem is ontregeld en je bent daardoor vatbaarder voor ziektes.

Met hypnotherapie stop je die vicieuze cirkel.

Wat jij nodig hebt is een stok in het wiel. Directe rust en tijd voor jezelf, dat kan de hypnose je geven.

Hypnotherapie helpt bij burn-out.

  1. Het verschil tussen je stress en relaxcentrum ervaren zodat je herkent wat je doet en zelf leert kiezen.
  2. Hoe zit het me je zelfvertrouwen? Hoe sterk sta jij in je schoenen? Hier werken we aan.
  3. Anders omgaan met stress. Hoe kun je bewuster omgaan met stress.
  4. Na stress relax. Je kunt ontspanningsoefeningen, meditaties, tips en handvatten krijgen die bij je passen.

Wat heb jij nodig?

Start met omdenken, 30% van de mensen is een geboren optimist. Deze mensen krijgen minder vaak en burn-out. De piekeraars, de doemdenkers, de perfectionisten die zijn vatbaar voor het krijgen van een burn-out. Omdenken is een nieuwe manier van denken, van negatief naar positief. Van problemen, naar oplossingen, van voldongen feiten, naar nieuwe kansen, van burn-out naar een leven zonder burn-out. Want niet alleen wil jij herstellen, je wilt ook nooit weer burn-out raken. Omdenken start in een hypnosesessie, zodat je het daarna makkelijker herkent. Je krijgt heel veel tips en handvatten.

Wil je een afspraak maken? Mail of bel T 0515 44 35 88 

Ervaring van anderen.

Jan de V. 45 jaar.
Na 1 sessie voelde ik me al zoveel beter. De ontspanning van de hypnose gaf me het vertrouwen terug. Ik voelde dat ik me dus toch kon ontspannen. Dat was een eerste hele grote stap!

Ronald Z. 56 jaar.
Marijke en ik hebben samen een therapievorm bedacht die goed bij mij zou passen. Ik ben in mijn dagelijks leven leidinggevende. Ik begeleid en coach mensen op de werkvloer. Ook begeleid ik mensen bij herintreden na ziekte. Ik ben mezelf gaan coachen. Het kleine stemmetje in mij, wat ik jarenlang genegeerd heb is een coach geworden. Een positieve coach die mijn grenzen bewaakt, die me afremt en me wijst op wat ik nodig heb. Neem even een momentje voor jezelf, even opladen. Ik heb tips en oefeningen gekregen die heel goed helpen. Dit past bij mij. Hier kan ik mee verder.

Suzan V 33 jaar.
Ik heb jarenlang alle ballen in de lucht gehouden. Een gezin, baan, studie, ga zo maar door. Maar het moment dat ik totaal niets meer kon kwam als een mokerslag. Ik heb dagenlang gehuild, radeloos, bang en verdrietig.
We achterhaald wat mij zo over mijn grenzen heeft laten gaan. Ik had het idee dat als ik zou stoppen alles en iedereen met mij om zou vallen. Ik had mezelf dus wel heel belangrijk gemaakt. Die mindset hebben we aangepast tijdens de hypnose sessies.
Ik vraag nu hulp, geef dingen uit handen, heb dingen van mijn bordje geschoven en neem tijd voor mezelf!

Wil jij de dag fit en energiek beginnen? Wil jij weer de controle terug over je eigen leven? Wil je weer volop meedraaien? Wil jij weer blij en gelukkig kunnen zijn? Wil je weer genieten van het leven? Neem dan contact met mij op.