Burn-out

Je kunt veel aan. Je bent sterk en
vertrouwd op je kracht. Je gaat niks uit de weg. Maar er komt een moment dat het op is. Dat je helemaal leeg bent, futloos, geen energie meer, slaapt slecht, bent overgevoelig, onverschillig en onzeker. Je bent letterlijk en figuurlijk opgebrand.

Burn-out sluipt erin.

Burn-out ontstaat langzaamaan. Stress stapelt zich op, maandenlang of zelfs jarenlang. Je lichaam maakt voortdurend stresshormoon cortisol aan. Je lichaam, je bijnieren raken uitgeput.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

De stok in het wiel.

Wat jij nodig hebt is rust en tijd voor jezelf. Gun jezelf de kracht van hypnotherapie bij herstel, het geeft je direct rust. Ook kun je een MP3 bestandje meenemen met een sessie voor thuis zodat je thuis ook de diepe ontspanning van hypnose in kunt zetten voor herstel. Ook is het belangrijk dat je mensen om je heen verzamelt die je begrijpen en steunen. Die mensen om je heen mogen je zelfwaardering gaan voeden. En, ga naar buiten, de natuur is de grootste therapeut.

Start met omdenken.

30% van de mensen is een geboren optimist. Deze mensen piekeren minder en maken zich minder (snel) druk. Deze mensen krijgen minder vaak en burn-out. De piekeraars, de doemdenkers, de perfectionisten die zijn vatbaar voor het krijgen van een burn-out. Omdenken is een nieuwe manier van denken, van negatief naar positief. Van problemen, naar oplossingen, van voldongen feiten, naar nieuwe kansen, van burn-out naar een leven zonder burn-out. Want niet alleen wil jij herstellen, je wilt ook nooit weer burn-out raken. Tijdens onze sessies gaan we daarmee aan de gang.

Wil je een afspraak maken? Mail of bel T 0515 44 35 88

Hypnotherapie geeft je rust en herstel.

Als wij samen een traject ingaan is dat gericht op:

  1. rust, zodat je lichaam leert minder cortisol aan te maken. De hypnose zetten we daarop in.
  2. ontspannen momenten nemen, tijd voor jezelf, fijne tijd. Wat daarvan de invulling kan zijn gaan we uitzoeken.
  3. voorkomen dat het ooit weer zover komt. Dat is ook zeer zeker belangrijk. Dat maakt herstellen ook des te fijner. Weten dat je het zelf kunt voorkomen. Niemand zit vrijwillig te genieten van een burn-out periode, maar we kunnen er wel voor zorgen dat je sterker uit de strijd komt.

Jan de V. 45 jaar.

Na 1 sessie voelde ik me al zoveel beter. De ontspanning van de hypnose gaf me het vertrouwen terug. Ik voelde dat ik me dus toch kon ontspannen. Dat was een eerste hele grote stap!

Ronald Z. 56 jaar.

Marijke en ik hebben samen een therapievorm bedacht die goed bij mij zou passen. Ik ben in mijn dagelijks leven leidinggevende. Ik begeleid en coach mensen op de werkvloer. Ook begeleid ik mensen bij herintreden na ziekte. Ik ben mezelf gaan coachen. Het kleine stemmetje in mij, wat ik jarenlang genegeerd heb is een coach geworden. Een positieve coach die mijn grenzen bewaakt, die me afremt en me wijst op wat ik nodig heb. Neem even een momentje voor jezelf, even opladen. Ik heb tips en oefeningen gekregen die heel goed helpen. Dit past bij mij. Hier kan ik mee verder.

Suzan V 33 jaar.
Ik heb jarenlang alle ballen in de lucht gehouden. Een gezin, baan, studie, ga zo maar door. Maar het moment dat ik totaal niets meer kon kwam als een mokerslag. Ik heb dagenlang gehuild, radeloos, bang en verdrietig.
Marijke en ik hebben samen achterhaald wat mij zo over mijn grenzen heeft laten gaan. Ik had het idee dat als ik zou stoppen alles en iedereen met mij om zou vallen. Ik had mezelf dus wel heel belangrijk gemaakt. Die mindset hebben we aangepast tijdens de hypnose sessies.
Ik vraag nu hulp, geef dingen uit handen, heb dingen van mijn bordje geschoven en neem tijd voor mezelf!

Wil jij de dag fit en energiek beginnen? Wil jij weer de controle terug over je eigen leven? Wil je weer volop meedraaien? Wil jij weer blij en gelukkig kunnen zijn? Wil je weer genieten van het leven? Neem dan contact met mij op.