Chemotherapie

Hypnotherapie kan heel goed ondersteuning hypnosecentrum sneek (39)
bieden in de periode dat je herstelt van kanker of wanneer je chemotherapie moet ondergaan.
Stress werkt negatief op je immuunsysteem, waardoor je minder goed en langzamer hersteld. Stress reduceren is daarom heel belangrijk. Positief in je herstel proces staan is niet alleen voor jou een fijnere manier van leven, maar ook ondersteun jij je lichaam positief. Met je aandacht en je intentie kun je ervoor zorgen dat je cellen sterker worden. Meditaties en oefeningen kunnen je daarbij helpen. 

Positieve mindset.

Positief blijven is niet altijd even makkelijk. Positief zijn is wel heel belangrijk, je voelt je beter, je maakt goede keuzes en je hebt beter contact met de mensen om je heen. Maar ook maakt je lichaam positieve stofjes aan die helpen bij herstel. Met hypnotherapie kan ik het onbewuste positief beïnvloeden om herstel te bevorderen.

Anders omgaan met pijn.

Stress en angst, vergroten de kans op meer pijn bij medische handelingen. Vertrouwen en een positieve instelling helpt pijn reduceren. Pijnbeheersing is iets wat je kunt leren. Hypnotherapie helpt je beter om te gaan met wat op je pad komt.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88
Kinderen met kanker.

Uit onderzoek is gebleken dat hypnotherapie niet alleen bij volwassenen heel goed werkt ook bij kinderen.

Elkaar ondersteunen bij kanker en chemo.

Voor partner of ouders is het mogelijk te leren hoe je hypnose kunt aanbieden. Ik kan jullie samen leren hoe je de ander in hypnose kunt brengen. Dit is een traject vergelijkbaar met hypnobirthing waar ook de partner deze rol krijgt. Elkaar op deze manier ondersteunen kan vooral voor de partner heel fijn zijn. Deze krijgt een rustgevende tool om in te zetten. In overleg kun je kiezen voor dit traject.

Zelfhypnose toepassen.

Je kunt ook leren zelf hypnose in te zetten. Dan ga je de rust van hypnose ervaren wanneer jij wilt.

Leestip:
  • Christina Liossi psychologe aan de University of Wales in Swansea heeft onderzoek verricht bij kinderen met kanker in de leeftijd vanaf 6 jaar. Kinderen hadden veel minder pijn bij de behandelingen.
  • Hypnose voor de operatie vermindert het misselijkheid. Onderzoek door Enqvist B. e.a.
  • Ook Jacknow D.S. e.a. zegt dat zelfhypnose effectief is voor het verminderen van  misselijkheid tijdens chemotherapie bij kinderen.

 

Wil jij problemen oplossen? Wil je afvallen? Wil je van je angsten en fobieën af? Wil je de balans in je leven herstellen? Wil jij je burn-out te lijf?  Wil je van je faalangst af en meer zelfvertrouwen? Wil je alles weten over hypnose? Heb je een kind met een probleem? Heeft jouw puber hulp nodig? Heb je last van buikpijn of prikkelbaar darm syndroom? Heb je een veel te kort lontje? Wil je stoppen met roken? 

Wil jij snel en effectief problemen oplossen? Geloof jij in je eigen kracht? Wil jij de controle terug over je eigen leven? Wil je weer positief in het leven staan? Wil je sterk en energiek de dag beginnen? Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem dan contact met mij op.