Depressie is iets wat heel veel mensen tegenkomen in hun leven. Burn-out is werk gerelateerd, depressie kan meerdere oorzaken hebben, sociaal, emotioneel of fysiek. Vaak zijn er meerdere redenen waardoor iemand in een depressie beland.

Mensen voelen zich zo down, die hebben alleen nog sombere gedachten, voelen zich negatief en lusteloos en weten zich geen raad meer met de leuke dingen van het leven. Ze zitten in een negatieve spiraal die alleen maar meer negativiteit oproept.

Het kan ook heel lang duren voordat dit overgaat. Soms zelfs jaren.

Gelukkig kan je met behulp van hypnose heel goed een verandering aanbrengen waardoor je uit die negatieve spiraal komt. De stok in het wiel. Het is niet zo dat het hierdoor ineens over is, maar de weg naar herstel wordt ingezet. Dat is een mooie eerste stap.

Wat doe je in hypnose?

Je onbewuste beinvloeden met positieve dingen, het licht weer binnen laten komen, weer kiezen voor geluk, uit de put opkrabbelen, weer vooruit en kiezen voor jezelf! We her-programmeren het brein van negatief, naar positief! Je mag ook leren omdenken! Wat jij wilt!

Gun jezelf jouw plek in de zon!

Wil jij je weer sterk en waardevol voelen? Wil je beter leren opkomen voor jezelf? Wil je meer respect en liefde voor jezelf voelen? Wil je de controle over je eigen leven? Wil je rust en balans in je leven? Wil jij je problemen oplossen? Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem dan contact met mij op. 

Klik hier en maak een afspraak.