Depressie

Wil jij weer licht in je leven? hypnosecentrum Sneek
Wil je positieve en fijne gedachten.
Wil je weer rust terug in je leven? Hypnotherapie werkt uiterst effectief bij depressie.

Snel, veilig en effectief van je depressie af.

Depressie is een toestand waar je zo snel mogelijk uit wilt. Wat ik mensen hoor zeggen is: Het licht is uitgegaan, ik ben helemaal van mijn pad, ik ben uit balans, het kan me allemaal niets meer schelen, ik ben niet meer blij en gelukkig, er ligt een waas over het leven, ik heb geen energie ben totaal lusteloos, heb nergens zin in en heb zelfs geen smaak meer.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Hypnotherapie helpt snel.

Als je zo uit balans bent, is eerst balansherstel nodig. Meestal is de tweede stap slapen, het dag-nacht ritme is verstoord daar is balans nodig. Depressie is iets wat komt en gaat, wanneer was het er niet, daar kan ik het onbewuste naartoe wijzen. Naar de tijd dat jij je goed voelde. We kunnen ook een beeld maken van hoe jij je graag wilt voelen en het onbewuste dat beeld voorhouden. Er zijn meerdere mogelijkheden om depressie op te lossen we passen de sessie aan aan jouw verhalen en jouw probleem maar ook aan jouw oplossing.

1 miljoen mensen hebben last van winterblues.

Elk jaar maar weer, het is voor jezelf maar ook voor je naasten een hele zware periode. Niemand kiest daarvoor, het overkomt je. Wat je nodig hebt is elke dag volop zonlicht, maar dat knopje hanteren we niet. Met een speciale hypnose techniek kan ik toch licht in je leven toelaten en dat werkt enorm goed. In hypnose kan ik meerdere technieken inzetten, het gaat om wat bij jou past.

Hypnose helpt bij winterdepressie.

Je kunt ook kiezen voor is zelfhypnose sessie. Je laad jezelf op met virtueel licht vanuit bijvoorbeeld een herinnering of een sterke gedachte aan een zomerdag. Zo vaak als jij dat nodig hebt.
We kunnen ook de negatieve gevolgen van de winterdepressie beperken, we kunnen je lontje langer makenminder stress geven in je leven, minder snel geprikkeld zijn en meer rust in je leven, meer energie en vitaliteit. Dit zijn nog maar een paar van de opties, het is maar net wat jij nodig hebt. Elke behandeling is uniek.

Wil jij je weer sterk en waardevol voelen? Wil je beter leren opkomen voor jezelf? Wil je meer respect en liefde voor jezelf voelen? Wil je de controle over je eigen leven? Wil je rust en balans in je leven? Wil jij je problemen oplossen? Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem dan contact met mij op.