Directe hypnose

hypnose centrum sneek

Ik gebruik de “Directe hypnose” een techniek van Jeffrey Stephens. Het is een heel effectieve hypnose techniek.
Directe hypnose wordt ook wel klassieke hypnose genoemd. Het grote voordeel van directe hypnose is dat het vrijwel direct en effectief werkt. Je kunt met een diepe hypnose sneller blijvende veranderingen aanbrengen.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Directe hypnose maakt je onbewust toegankelijk.

Wat we zien, ruiken, voelen, horen en leren wordt opgeslagen in het onderbewuste. Dingen die we vaak doen worden automatische piloot dingen. Zoals, lopen, fietsen, autorijden, dingen die we doen zonder ons heel bewust te zijn van elke handeling. Meestal zijn die automatische piloot dingen handig, maar er zijn ook altijd een paar hardnekkige vervelende bij, die je wel graag kwijt wilt.

“Ik weet precies wat ik (niet meer) wil, ik weet hoe ik het anders moet doen, ik weet wat ik fout doe en toch krijg ik het niet voor elkaar het anders te doen” Dat komt omdat je onderbewuste je in de weg zit. Dat kleine stemmetje. Dat automatische patroon dingetje. Dat is waar hypnose mee werkt!

Indirecte hypnose is onderdeel van onze maatschappij.

Iedereen is ontvankelijk voor hypnose. Godsdiensten, opvoeding,media, politiek, verkopers en mode maken allemaal gebruik van massa hypnose. Daar is ook misbruik van gemaakt, Hitler is hiervan een goed voorbeeld. Onbewust worden we dagelijks beïnvloed. Indirecte hypnose wordt vaak ingezet in de reclame wereld, bij verkoopgesprekken en politiek.

Directe hypnose en eigen wil.

Alle hypnose is zelfhypnose, als jij in hypnose wilt gaan, dan ga je. Wil je niet, ga je ook niet. Bedenk dat voordat je een sessie boekt. Ik kan je de weg wijzen, maar jij moet gaan.

Ben jij regisseur over je eigen leven of gevangene van jouw gedachten?

Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem dan contact met mij op.