Docenten opleiding; Een bewuste geboorte.

Zou jij deze bijzondere cursus ook graag willen geven?
 • Spreekt het concept je aan?
 • Heb jij ook de overtuiging dat een autonome geboorte belangrijk is?
 • Denk jij dat je een mooie bijdrage kunt leveren aan bewustwording rondom de geboorte?
 • Heb je het gevoel dat je het doel van de cursus goed uit kunt dragen?
 • Voel je passie voor zwangerschap en geboorte?
Deze cursus geef je met passie.

Stel je dan eens voor dat jij een groepje zwangere moeders met partners zou mogen begeleiden. Dat je een bijdrage mag leveren in deze bijzondere fase van deze mensen. Stel je voor hoe jij ouders mag inspireren om na te gaan denken over keuze mogelijkheden waar ze gelukkig van kunnen worden.
Stel je voor dat jij die cursus geeft vanuit je hart en daar gelukkig van kunt worden en dat je er ook nog geld mee kunt verdienen. Kan je je dat voorstellen?

Dan is de docentencursus wat voor jou!

De cursus wordt gegeven door Marijke Witbraad, hypnotherapeut, hypnobirthing docent en levenscoach.

Ik ga jullie de passie overbrengen en alle informatie geven die je nodig hebt. Ook ga je veel leren over hypnose, je gaat het leren toepassen en doorgeven. We gaan ook de diepte in met het thema, zwangerschap en geboorte, vanuit het perspectief van het kind. We gaan de ouder cursus uitgebreid doornemen en het cursusboek. Ook ga ik je een dag lang voorbereiden op het opzetten van je eigen bedrijf.

* Aan het eind van elke cursusdag is er de kans om individueel na te bespreken met mij.

Vijfdaagse docentencursus.

 1. kennis maken met; Een bewuste geboorte en hypnose. Deze dag leer je hypnose kennen en toepassen.
 2. start met de film “In Utero” en een uitgebreide nabespreking. We gaan de hypnose oefenen bij elkaar en de diverse scripts oefenen.
 3. het cursusboek van A tot Z doorlopen. Proces van zwangerschap en geboorte doorspreken.
 4. gaan we de ouder cursus helemaal doorlopen.
 5. deze dag bereiden we je voor op je eigen bedrijf.

Praktische informatie.

Tijd: Van 10.00 tot 16.00 uur.
Waar: Hypnosecentrum Sneek. Almastraat 14 8601EW Sneek. Gratis parkeren naast het pand.
Wanneer: 19- 26 oktober  2- 9- 16 november ’18
Max 8 personen.
Kosten: €750,-
Inclusief: koffie, thee en hapjes. Cursusmateriaal.
Excl. Lunch. 

Aan het eind van de 5e dag krijg je een certificaat.

 • vrijstelling: Heb jij al een eigen bedrijf, dan mag je de laatste dag overslaan. Je betaald dan €600,-

Gecertificeerd docent.

Het certificaat is één jaar geldig. Elk jaar organiseren we een terugkomdag, daar krijg je de nieuwe versie van het cursusboek willen we jullie informeren en inspireren door diverse sprekers uit te nodigen. Als je deze dag aanwezig bent krijg je een her-certificering en kun je weer een jaar vooruit. Ben je niet aanwezig en heb je geen geldige reden, dan ben je niet meer gecertificeerd en halen we je gegevens ook van onze website.
Als je docent bent krijg je een vermelding op de website. De centrale website wordt door een professional goed vindbaar gehouden bij zoekmachines.

Ont-zorg-dienst.

Als zelfstandige of ZZp’er heb je naast je werk, heel veel andere taken; website, socialmedia, adverteren, boekhouding enz. Tijdrovende en geldverslindende zaken die je eigenlijk aan professionals zou willen overlaten. Door gezamenlijk op te treden kunnen we die last van jullie schouders afhalen. Je hoeft geen eigen website, social media kunnen we samen doen, advertenties laten we maken ens. Wat we van jullie vragen is voor elke aanmelding 10% af te staan aan het inhuren van professionals voor deze zaken. We investeren daarmee collectief in het groter maken van Een bewuste geboorte.

Waar moet je aan voldoen?

Het is belangrijk dat je ervaring hebt met een geboorte, zowel zelf bevallen of werken met de doelgroep. Je moet in het bewustwordingsproces je eigen ontwikkeling mee kunnen nemen. Bewustwording en duurzaamheid zijn kernwoorden hierin.
Je moet over goede contactuele vaardigheden beschikken en je passie kunnen overbrengen op anderen. Je moet de cursus kunnen aanbieden in een fijne veilige ruimte. En het mooist zou zijn dat jij de visie en het doel van de cursus ervaart alsof je die zelf bedacht hebt.

Wil je meer weten? Bel Marijke Witbraad. 0515 44 35 88 of mail info@hypnosecentrumsneek.nl