Essentiële oliën

Essentiële oliën zijn een prachtige aanvulling in mijn praktijk.

Ik heb zelf ervaren hoe je jezelf weer in
balans kunt brengen met de pure kracht van de oliën. Hoe je je stemming kunt beïnvloeden en hoe je terwijl je allergisch bent voor paarden toch bij een paardenshow aanwezig kunt zijn. Of hoe je met 1 druppel kramp of pijn kunt verzachten. Hoe je troost kunt vinden door de olie in een diffuser te doen en in te ademen. Maar vooral ook hoe enorm je kunt genieten van de pure geuren van de DoTerra oliën.
Hoe je effect kunt hebben met maar één druppel omdat deze oliën zo geconcentreerd zijn en de essentie en energie van de plant bevatten. Ik was zo verrast van het effect dat ik het niet alleen thuis maar ook in de praktijk toe ging passen.

Wil jij kennismaken met de 10 meestgebruikte essentiële oliën? Wil jij je medicijnkastje vullen met de kracht van de natuur? Lees verder. 
De kracht van een geur.

Gedachten en emoties worden door je hersenen omgezet in moleculen en zo komen ze (kort gezegd) in je lichaam. Gedachten worden dus onderdeel van je lichaam. Essentiële oliën kan het lichaam ook omzetten en opnemen. Ik heb de Emotiekit in de praktijk staan deze bevat de volgende oliën.

Motivate: de olie is zo samengesteld dat hij je helpt verder te gaan, als je er even door zit of als je negatieve gedachten hebt.
Cheer: deze samenstelling is opwekkend, een warme citrus geur die je blij maakt en je helpt positief te worden.
Passion: werkt opwekkend, als je even een duwtje nodig hebt. Ook verhoogt hij je libido en vooral maakt hij je weer enthousiast.
Forgive: een heel belangrijke olie in mijn praktijk. Vergeven is loslaten, is jezelf bevrijden en ontlasten. Vergeving voor jezelf is een ongelooflijke daad van liefde, die je jezelf mag gunnen.
Console: is de troostende olie. Deze geeft je het gevoel dat je er mag zijn met je verdriet, dat je niet alleen bent en dat je ondersteund wordt. Verdriet en moeilijke dingen mogen er zijn.
Peace, deze samenstelling werkt vooral voor de mensen die overprikkelt zijn. Die rust nodig hebben en het zichzelf toestaan zich af te sluiten van de drukte. Peace gaat natuurlijk ook over balans.