Essentiële oliën van DōTerra zijn een prachtige aanvulling in mijn praktijk.

Ik heb zelf ervaren; hoe je weer in balans kunt komen met de pure kracht van de oliën. Hoe je je stemming kunt beïnvloeden. Hoe je met ondersteuning van de olie bij een paardenshow aanwezig kunt zijn ondanks je allergie voor paarden. Of hoe je met 1 druppel kramp of pijn kunt verzachten. Hoe je troost kunt vinden door de olie in een diffuser te doen en in te ademen. Maar vooral ook hoe enorm je kunt genieten van de pure geuren van de DōTerra oliën.
Hoe je effect kunt hebben met maar één druppel omdat deze oliën zo geconcentreerd zijn en de essentie en energie van de plant bevatten. Ik was zo verrast van het effect dat ik het niet alleen thuis maar ook in de praktijk toe ging passen.

Workshop essentiële oliën.

 1. De meeste gebruikte oliën.
  Er zijn heel veel verschillende oliën, maar er is een top tien. De meest gebruikte oliën. Daar kan je kennis mee maken tijdens de workshop. Ik vertel je over de werking en hoe je ze kan inzetten. Je kunt ze gebruiken voor jezelf maar ook voor kinderen, hoe dat leer je tijdens de workshop.
 2. De meest gebruikte oliën kinderen.
  Ook is er een Workshop speciaal voor kinderen. Hierin spits ik het gebruik van de oliën toe op kinderen. Je moet de oliën voor baby en kind verdunnen, dat leer je hier.
 3. Essentiële oliën voor HSP.  
  Workshop voor hooggevoeligheid, HSP. Hooggevoelige mensen hebben enorm baat bij de pure kracht van essentiële oliën. Ze reageren heel goed op de oliën en kunnen zichzelf ermee afschermen voor invloeden van buiten. Deze workshop is gericht op HSP en hoe je de oliën voor je kunt laten werken, bij het krijgen van rust, balans, een oppepper, bescherming enz.
  Je kunt je hier opgeven. 
Wil jij dat ik een workshop bij jouw thuis geef, dat kan ook. Bel me maar voor een afspraak. 0515 44 35 88

Gratis workshop.

Wil je oliën aanschaffen dan kan dat via mij, ik heb een aantal in mijn praktijk op voorraad, maar kan ze ook voor je bestellen.
Je kunt je ook inschrijven bij DōTerra via mij. Inschrijving kost eenmalig € 25,00 maar als je de Home essential kit of de Familie essential kit koopt dan is inschrijven gratis. Daarbij krijg je flinke korting op aanschaf van een kit.
Eenmaal ingeschreven, krijg je 25% korting op elk flesje olie, plus je worden opgenomen in een facebook en watsappgroep, waarin je al je vragen kunt stellen. In die groep zit heel veel kennis en ervaring. Geef je hier op. 
Dat is echt een heel fijn kenniscentrum, waar je persoonlijke vragen kunt stellen en heel snel antwoord kunt verwachten. Je kunt antwoord krijgen van mensen die professioneel met de oliën werken. Ook kan je vragen stellen over hoe je de olie in kunt zetten voor kinderen. Niet alleen voor ziekte maar ook voor emotionele klachten werken de oliën buitengewoon goed. De geuren zijn zo heerlijk ik gebruik ze als parfum.

 • Het is natuurlijk geen geneesmiddel en je kunt de vraagbaak ook niet zien als vervanging voor een arts. Het is altijd aan te raden een arts op te zoeken om diagnose te stellen en om ziekte te behandelen.

Aromatherapie en hypnotherapie.

Gedachten en emoties worden door je hersenen omgezet in moleculen en zo komen ze (kort gezegd) in je lichaam. Gedachten worden dus onderdeel van je lichaam. Essentiële oliën kan het lichaam ook omzetten en opnemen. Ik heb de Emotiekit in de praktijk staan deze bevat de volgende oliën.

Motivate: de olie is zo samengesteld dat hij je helpt verder te gaan, als je er even door zit of als je negatieve gedachten hebt.
Cheer: deze samenstelling is opwekkend, een warme citrus geur die je blij maakt en je helpt positief te worden.
Passion: werkt opwekkend, als je even een duwtje nodig hebt. Ook verhoogt hij je libido en vooral maakt hij je weer enthousiast.
Forgive: een heel belangrijke olie in mijn praktijk. Vergeven is loslaten, is jezelf bevrijden en ontlasten. Vergeving voor jezelf is een ongelooflijke daad van liefde, die je jezelf mag gunnen.
Console: is de troostende olie. Deze geeft je het gevoel dat je er mag zijn met je verdriet, dat je niet alleen bent en dat je ondersteund wordt. Verdriet en moeilijke dingen mogen er zijn.
Peace, deze samenstelling werkt vooral voor de mensen die overprikkelt zijn. Die rust nodig hebben en het zichzelf toestaan zich af te sluiten van de drukte. Peace gaat natuurlijk ook over balans.