Faalangst en zelfvertrouwen.

Faalangst en weinig zelfvertrouwen zijn denk positief hypnosecentrum sneek
gedachten en overtuigingen die je flink kunnen belemmeren. Het kan je carrière, relatie en je hele levenswijze beïnvloeden. Terwijl jij je bewust bent dat ze niet altijd reëel zijn. Jouw bewuste gedachten zijn in strijd met je onbewuste gedachten.

Bewust en onbewust in balans.

Het is tijd voor balans! Je onbewuste overtuigen van de voordelen van een leven zonder angst. Je zelfvertrouwen een gezonde boost geven en bewust omgaan met je gedachten! Denk positief, positieve gedachten zijn gezond en geven je een goed gevoel. Ik ben ervan overtuigd dat een probleem nooit 24X7 is, er zijn altijd momenten dat jij wel een goed gevoel hebt over jezelf. Die momenten daar leer jij je focus op te leggen en die ga je uitbreiden!

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Hypnotherapie en emotiemanagement.

Naast de hypnotherapie krijg je oefeningen om je bewust te worden van je gedachten. Misschien ben je perfectionist en stel je te hoge eisen aan jezelf. Misschien heb je van jongs af aan te horen gekregen dat je niet al te veel voorstelde, niet een hoogvlieger bent en slechte cijfers haalde. Misschien was je verlegen en mocht je altijd achter je moeder wegkruipen en heb je niet geleerd op te komen voor jezelf. Hoe dan ook, het is ooit ergens ontstaan, het is aangeleerd gedrag. Dat betekent dat je het ook weer af kunt leren!

Wil jij je weer sterk en waardevol voelen? Wil je beter leren opkomen voor jezelf? Wil je meer respect en liefde voor jezelf voelen? Wil je de controle over je eigen leven? Wil je rust en balans in je leven? Wil jij je problemen oplossen? Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem dan contact met mij op.