Geboortetrauma herstellen

Terug kijkend op een geboorte die niet gegaan
is zoals jij dat zo graag had gewild, is pijnlijk. Jezelf de schuld geven, boos of onmachtig voelen is zwaar. Achteraf weet je dat je het anders had moeten doen. Leren van je lessen is meestal winst, maar bij geboorte van je kind, is het blijvend pijnlijk. Je kunt een eventueel volgende bevalling anders doen, maar daarmee verandert er niets aan de pijnlijke.

Geboortetrauma herstellen.

Wat belangrijk is is dat jij die zware negatieve lading van de geboorte afhaalt. Want ondanks alles wat niet goed was, is er wel een kindje geboren. Dat mag je positief naar voren brengen. Ook is vergeven een positieve ontwikkeling die je goed zal doen. Accepteren dat het gebeurt is, je lessen ontvangen en het een plekje geven. En je krijgt rust, je krijgt tijd en ruimte voor jezelf, om emotioneel te herstellen. Dat zijn de punten waaraan gewerkt wordt tijdens de therapie.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Het effect van herstel op je kindje.

Je zult merken dat je kind reageert op jouw proces. Het zal rustiger worden, ontspannen en meer contact met je maken. Je zult merken dat jullie weer één worden, net als tijdens de zwangerschap, daardoor kan ook je kind van de geboorte herstellen en zich ontwikkelen zoals het hoort. Ook het kindje heeft geleden onder de geboorte en onder de verwarring van z’n moeder. Je zult merken dat het effect van dit herstel positief is voor je kind.

Samen met je partner.

Heb jij het idee dat de geboorte negatief is geweest voor je relatie? Dan is het ook mogelijk om samen te komen. Zodat jullie samen, het trauma herstellen en samen weer verder kunnen.

Gun jezelf de kracht van hypnose. Hier ga je de rest van je leven van genieten. Bel T 0515 44 35 88 of maak een hier afspraak.