Hoe ga je in hypnose?

Jij bepaalt of je in hypnose gaat. 
Het enige wat je hoeft te doen is mijn instructies opvolgen en dat is helemaal niet moeilijk. We beginnen met een lichamelijke ontspanning, daarna een geestelijke. Je verlegt je focus, van het hier en nu naar een mooie herinnering of een fijne plek.

Zo ga je in hypnose.

Alle hypnose is zelfhypnose, dus als jij wilt, dan ga je in hypnose. Sta jezelf dus toe in hypnose te gaan en dan ga je. Je hoeft alleen maar te doen wat ik zeg. Ik praat voortdurend tegen je en leid je naar de hypnose toe. Ondertussen hou ik je in de gaten en kijk goed hoever je al bent. Ik neem je mee naar een heel fijne ontspanning, een fijne plek in jezelf waar jij je optimaal kunt ontspannen.

Hypnose is een heel fijne ontspanning, je gaat met je aandacht naar een fijne plek. Het is jouw plekje, draait er alleen om jou.
Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Je hoort alles!

Maar je kunt besluiten niet te luisteren. Je kunt je focussen op mijn stem en mijn stem brengt je in hypnose en er weer uit. Veel mensen zijn verbaast dat ze alles gewoon hoorden, dat ze er eigenlijk gewoon “bij” waren. Het is dus een fabel dat je geen controle meer hebt.

Na de sessie.

Voel je je heerlijk ontspannen, dit gevoel blijft nog ongeveer een uurtje bij je. Geniet ervan. Je kunt gewoon alles doen wat je wilt, ik geef je de tip  rustig aan te doen en vooral te genieten van het gevoel. Laat het zolang mogelijk bij je blijven.

Wil jij problemen oplossen? Wil je afvallen? Wil je van je angsten en fobieën af? Wil je de balans in je leven herstellen? Wil jij je burn-out te lijf? Heb je coaching nodig? Wil je beter omgaan met dyslexie? Wil je van je faalangst af en meer zelfvertrouwen? Wil je alles weten over hypnose? Heb je een kindmet een probleem? Heeft jouw puber hulp nodig? Heb je last van buikpijn of prikkelbaar darm syndroom? Heb je een veel te kort lontje? Wil je stoppen met roken of blowen? Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem contact met mij op.