Hypnotherapie is een therapievorm waarbij hypnose ingezet wordt als uitsluitend therapeutisch middel. Deze therapievorm geeft je toegang tot het onbewuste. Het kan je op heel veel verschillende manieren helpen, surf maar eens door mijn website dan zie je dat het heel breed inzetbaar is. Van stoppen met roken tot regressie, van burn-out naar afvallen, van emotionele en psychische problemen er is heel veel mogelijk.

Als je iets wilt veranderen in je leven.

Verandering begint met een wens, je ervaart iets in je leven waar je vanaf wilt. Heel veel mensen hebben op een bepaald moment hulp nodig. Hypnotherapie is een bijzondere therapievorm waarmee je snel en veilig, effectief verandering aan kunt brengen.

Waarmee komen mensen?

  • Mensen komen met zowel lichamelijke als ook emotionele klachten.
  • Hypnotherapie werkt geweldig bij stress gerelateerde aandoeningen en bijna iedereen heeft regelmatig stress.
  • Lichamelijk ongemak als ziekte of onverklaarbare aandoeningen hebben een emotionele oorzaak.
  • Ook oude patronen, gewoontes of vervelende gedrag, zijn issues waarmee mensen komen.
  • Natuurlijk komen er ook veel kinderen! 

Hypnose als therapeutisch middel.

Laat dit even duidelijk gezegd zijn het is een therapeutisch middel, geen show!

Als je de oorzaak van een probleem wilt vinden is dit een prachtige therapievorm. Het voordeel van in hypnose zijn is dat je open en eerlijk contact kunt maken met jouw eigen gedachten en opgeslagen informatie.

Door middel van hypnose passeer je als het ware het kritische deel en kom je bij die grote informatiebron je onbewuste. Maar 5% van wat we doen en denken doen we bewust, 95% onbewust.

We kunnen bewust gedrag aanleren, als we het een aantal keer herhalen kunnen we het doen zonder na te denken. Gelukkig kunnen we het ook weer afleren.

Klik hier en maak een afspraak.

Het is geen show!

De hypnose zoals ik die in mijn praktijk gebruik heeft als doel jou te helpen. Daarnaast ben ik een nuchtere Fries en heb geen zin in show

Directe hypnose.

Ik gebruik de directe hypnose van Dave Elman. Dit is een vorm van hypnose waarbij je de diepe hypnose inzet voor snel en effectief resultaat. Ik kan iemand met één sessie laten stoppen met roken. Maar ook voor anderen problemen zijn veelal niet meer dan 3 sessies nodig.

Je kunt hypnotherapie als zelfstandige therapie maar ook naast andere hulpverleningstrajecten inzetten. Ook kan je natuurlijk altijd in overleg met je huisarts besluiten wat goed voor je is. Sowieso is in veel gevallen het ook een goed idee ook met een arts contact te houden.