Hypnotherapie

Hypnotherapie kan als zelfstandige, maar
ook als aanvullende therapievorm worden ingezet. Hypnotherapie brengt diep in de kern verandering aan. Het is een behandelmethode waarbij hypnose ingezet wordt als therapievorm voor psychische en psychosomatische klachten. Kies voor geluk en gun jezelf de kracht van deze therapie.

Met hypnotherapie kun je de tot de kern van het probleem komen.

Door de unieke ontspanning van hypnose is je onderbewuste toegankelijke. In je onbewuste ligt de oorzaak van veel problemen. Door met je onbewust een nieuwe afspraak te maken zul je snel resultaat ervaren. Therapeutische sessies die voorkomen zijn; regressie, deeltjes therapie, innerchild sessies

Bewust en onbewust laten samenwerken.

Bewust weet je meestal goed wat je wilt, maar het onbewuste werkt je tegen. Door hypnotherapie kan ik ervoor zorgen dat beide op één lijn komen te staan en gaan samenwerken.

Snel en effectief resultaat.

Dat is met name een kenmerk van hypnotherapie, snel en effectief resultaat. Na één sessie kun je al verandering ervaren.

Hypnotherapeut en levenscoach.

Naast hypnotherapie ben ik levenscoach. Zit je op een punt in je leven waar je hulp nodig hebt? Zit je vast in je energie, uit balans of kan je niet meer genieten? Als levenscoach kan ik je helpen op het pad naar herstel. Kom dichterbij jezelf en je zult merken dat jij beschikt over een grote innerlijke wijsheid. Ik kan je leren hoe je gebruik kunt maken van de kennis die in je zit.

Wil jij snel en effectief problemen oplossen? Geloof jij in je eigen kracht? Wil jij de controle terug over je eigen leven? Wil je weer positief in het leven staan? Wil je sterk en energiek de dag beginnen? Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem dan contact met mij op.