Hypnotherapie voor:

Natuurlijk ook voor kinderen:

Medische hypnose.

Hypnose is bewezen effectief.

Gelukkig is er steeds meer aandacht voor hypnose ook in de medische wereld.
Ziekenhuizen, tandartsen, kinderartsen maken steeds vaker gebruik van hypnose. Er komt steeds meer bewijs dat hypnose effectief is bij pijnbestrijding. Ook bij depressie, angst, stress, chronische pijn of vermoeidheid stapelen de bewijzen van het effect van hypnose zich op. Hypnose kan veel kosten besparen in de medische wereld. De deur staat op een kiertje, als we het volle potentieel van hypnose in gaan zetten ben ik benieuwd waar de grenzen komen te liggen.

Waarmee kan je terecht bij een hypnotherapeut?

Voor het doorbreken van patronen en het aanleren van nieuw gedrag. Voor het onderzoeken naar wat je dwars zit en persoonlijke ontwikkeling.

Klik hier en maak een afspraak.

Hypnotherapie als aanvullende of zelfstandige therapievorm beide is mogelijk.

Maar het is natuurlijk een goed idee om je huis of behandelend arts op de hoogte te houden. Jij blijft hiervoor zelf verantwoordelijk.

Wil jij snel en effectief problemen oplossen? Geloof jij in je eigen kracht? Wil jij de controle terug over je eigen leven? Wil je weer positief in het leven staan? Wil je sterk en energiek de dag beginnen? Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem dan contact met mij op.

Wil jij; stoppen met roken, afvallen, een leven zonder angst en fobie, uit je burn-out komen, verlost van je eetproblemen, meer zelfvertrouwen, stress reduceren, omgaan met je HSP, omgaan met PDS, leren pijn te beheersen, je depressie de baas worden, migraine voorkomen, beter omgaan met hormonale issues als PMS, menstruatie klachten, overgang, beter concentreren en leren, of je verslavingen de baas worden? Maak dan een afspraak.