Je droomt niet zomaar wat!

Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. Je kunt je bepaalde dromen nog wel herinneren, vreemde beelden met zintuiglijke waarnemingen. Je kunt het zien, voelen, horen, proefen, ruiken en ervaren, je dromen zijn echt.

Heel veel wetenschappers vinden er van alles van. Er zijn boekenvol over geschreven.

Maar eigenlijk is het niet leuk om wetenschappelijk naar dromen te kijken. Dromen zijn soms zo vreemd dat je je afvraagt of je het serieus moet nemen. Maar dromen zijn om van te leren.

Er zijn dromen waarin we verwerken wat er die dag is gebeurt. Of om dingen die in ons leven spelen een plekje geven. Dromen kunnen je waarschuwen, voor iets wat staat te gebeuren. Als het dan werkelijk gebeurt herken je het. Dromen is ook om in te prenten, dat wat eerder gebeurt is herhalen om op te slaan. In je dromen kun je ook vooruit kijken, je toekomst, zonder belemmeringen of beperkingen kun je alles doen wat je wilt. In je dromen kun je ook loslaten wat je niet meer dient. Dromen zijn niet altijd logisch of helder. Soms juist heel ongrijpbaar en in metaforen, creatief kun je het noemen.

Ik geef mensen die zeggen dat ze een hoofd vol gedachten hebben wel eens een dromensessie. Daarin geef ik het onbewuste de opdracht om in een droom gedachten op te ruimen. Dat doe je in die diepe delta slaap, die heb je nodig om los te laten.

Wil jij een dromensessie, vertrouw jij je onbewuste genoeg om deze taak uit te voeren? Het voordeel is dat je rust en ruimte krijgt in je hoofd en dat je dieper slaapt.

Is een dromensessie ook iets voor jou? Maak een afspraak.