Leer en gedragsproblemen

Als je kijkt in het brein van eenkinderen en hypnose.  baby dan zie je dat de verbindingen tussen de hersendelen nog heel fijn zijn. Zodra een kind gaat leren worden de verbindingen breder. Zo leren kinderen dingen die handig zijn maar het kan ook voorkomen dat een kind iets leert wat later tegen hem kan werken. Als ouder merk je het, als je kind iets leert wat niet handig is. je wilt als ouder niet dat je kind goed wordt in iets wat niet goed voor hem is.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Leerproblemen of een negatieve mindset?

Een overtuiging kan een kind belemmeren. Een onbedoelde opmerking van moeder of leerkracht, een negatieve ervaring, een schrik of shockmoment kan een diepgaande overtuiging bij een kind aanleggen waardoor een kind problemen ontwikkeld.
Ook kunnen leerproblemen ontstaan doordat een kind zich niet veilig voelt op school, doordat er dingen thuis niet goed gaan of doordat het kind zich niet begrepen voelt. Leerproblemen hebben niet altijd met intelligentie te maken. Als ouder heb je dit vaak door. Kom op voor je kind! Hij kan het zelf nog niet! Hypnose werkt snel en effectief bij dit soort leerproblemen.

Hypnose werk veilig, snel en effectief.

Niets werkt zo snel en komt zo goed tot de kern! De oorsprong wordt aangepakt. Hypnose is veranderwerk. In hypnose kun je gedrag veranderen, problemen oplossen, oude patronen doorbreken en herstel bespoedigen. Eigenlijk kan met hypnose alles worden opgelost.
Klinkt dat te simpel? Toch gaat het zo! Dus kom op voor je kind en laat hem onbelemmerd door ontwikkelen.

Een kind doet niets fout,
ze hebben alleen nog niet geleerd hoe het anders moet.

Een kind is goed geworden in iets wat niet goed voor hem is!

Je kunt dus erg goed worden in je slecht voelen, in het voelen van angsten en faalangst. Dat gaat automatisch. Het tegenovergestelde voelen is veel moeilijker. Dat pad heb je niet aangelegd!
Om bij het voorbeeld van hierboven te blijven, je wordt steeds angstiger voor toetsen, eerst kreeg je buikpijn van angst, later blokkeer je of ga je zelfs hyperventileren. Dat bedoel ik met het steeds beter kunnen.
Maar dat wil je natuurlijk niet. Je wilt niet dat het erger wordt, je wilt juist kunnen laten zien dat je het goed geleerd hebt. Er zijn medicijnen die deels helpen en je kunt met gedragstherapie intensief aan de slag gaan, maar er is een gemakkelijker manier, hypnose.

Wil jij je eigen kracht weer volop ervaren? Wil jij dat je kind terug komt in zijn eigen kracht? Wil jij je kind helpen onbelemmerd op te groeien? Heb je tijdelijk hulp nodig? Heb je inzicht en balans nodig? Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem dan contact met mij op.