We leren elke dag, heel veel dingen. De dag dat we stoppen met leren zou zomaar eens de laatste kunnen zijn. Dat klinkt wel heel dramatisch, maar denk er maar eens over na. Saai is iets wat je zo vaak hebt meegemaakt dat het je niet meer boeit, als het leven saai wordt, is het de moeite bijna niet meer waard. Door steeds te blijven leren blijven we alert, dan zien we uitdagingen en nieuwe dingen en valt ons iets ineens weer op.

Transformeren is blijvend veranderen.

Dat is dus heel iets anders dan leren. Persoonlijke ontwikkeling is leren en transformeren. De meest bijzondere transformatie is die van rups naar vlinder.

Een rups transformeert naar vlinder, nooit weer naar rups.

Een transformatie is een blijvende persoonlijke verandering. Wil jij een persoonlijke transformatie maar heb je geen zin in ellenlange gesprekken? Dan is de hypnotherapie iets voor jou. Door middel van directe hypnose zoals ik die gebruik kan je snel, veilig en heel effectief verandering aanbrengen.

Hoeveel sessies jij nodig hebt durf ik niet te zeggen, maar het komt niet vaak voor dat mensen meer dan 5 sessies nodig hebben. Eigenlijk zijn 3 vaak wel genoeg. Hoe klinkt dit? Wil jij dit ook? Maak een afspraak.

Klik hier en maak een afspraak.