Levenscoach

Hoe zou het zijn: als jij weer vooruit kunt?
Als je handvatten en inzichten krijgt om weer vat te krijgen op je leven? Hoe zou het zijn als jij weer vertrouwen krijgt in een goede toekomst?

Persoonlijke ontwikkeling.

Geluk zit in iedereen! Persoonlijke ontwikkeling verhoogt je geluksgevoel. Gelukkige mensen genieten meer en presteren beter, zijn gezonder, hebben zelfvertrouwen, kunnen beter omgaan met stress, kunnen beter omgaan met de moeilijke dingen in het leven. Gelukkig zijn is een innerlijke emotie die je kunt ontwikkelen. Je kunt kiezen voor geluk. Levenscoaching is gericht op die keuze, ik zal je steeds wijzen op die optie.

Wijs niet naar de omstandigheden, niet naar de mensen om je heen, jij!!
Jij mag kiezen voor geluk. Marijke. 

Kies voor geluk!

Geluk zit in je brein, je kunt het geluksdeel uitbreiden door bewust te kiezen voor geluk. Positief in het leven staan, oplossingsgericht denken, uitgaan van je eigen kracht, bij je eigen gevoel blijven, kan allemaal bijdragen aan geluk. Je traint je geluk-spier, daar help ik je bij tijdens een levenscoach sessie.

Investeer in jezelf.

Persoonlijke ontwikkeling is investeren in jezelf. Door mijn manier van werken kan ik je handvatten geven voor geluk en balans in je leven. Je mag weer voelen! Je bent het waard.

Wat kun je verwachten?

Je krijgt coaching op maat op alle lagen: lichamelijk, geestelijk en emotioneel. Alles gaat samenwerken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Levenscoaching is kortdurende begeleiding.

Geen ellenlange sessies, maar praktisch en gericht op jou wens. Oplossingsgerichte therapie werkt kortdurend, gebleken is dat dit beter werkt dan langdurige trajecten. Het is de bedoeling dat je zelf je leven weer op de rit krijgt. Van alle tips die ik je geef, kies jij die bij je past.

De wet van de aantrekkingskracht.

Herken je dit? Je wilt een andere auto, je hebt het merk al in gedachten en ineens zie je ze overal rijden. Je bent zwanger en ineens lijkt het alsof iedereen zwanger is. Onze gedachten en overtuigingen bepalen hoe bij de wereld om ons heen zien. Wat wil jij in je leven zien? Dat wat je denkt, komt op je pad.

Bijvoorbeeld, ik ken iemand die heel negatief is. Die altijd uitgaat van het onmogelijke en dat ook altijd bevestigd krijgt. Ze solliciteert maar gaat ervan uit dat ze de baan toch niet krijgt. Ze wil wel verhuizen maar kan het nooit betalen. Ze wil wel op vakantie maar heeft altijd pech. Ze krijgt medicijnen leest de bijsluiter en gaat ervan uit dat ze zieker wordt. Zo staat ze in het leven. Ze krijgt dagelijks bevestigd dat ze gelijk heeft. Zie je wel???

Dit is negatief gebruik maken van de wet van de aantrekkingskracht. Het mag ook anders, je mag elke dag gebruik maken van deze natuur wet. Je stuurt je gedachten naar dat wat jij wilt. Een nieuwe baan, een fijne relatie, alleen leuke mensen tegenkomen, welvaart, gezondheid, herstel, wat jij maar wilt.

Wil je handige tips hoe optimaal gebruik te maken van de wet van de aantrekkingskracht?

Tip 1 leg je focus op positieve gedachten.
Tip 2 visualiseer je wens.
Tip 3 spreek jezelf toe met affirmaties.

Wil jij leren gebruik te maken van de wet van de aantrekkingskracht?
Boek een levenscoachsessie. T 0515 44 35 88

Wil jij een levenscoach sessie?
Bel T 0515 44 35 88 of mail me.
Tarieven zie hier. 
Tot ziens.