Marijke Witbraad C.H.

Certified Hypnotherapist. 

Ik ben All-round Hypnotherapeut. 2014

  1. Basistraining Hypnosecoach,
  2. Kwan­tumhypnose,
  3. Hypnose analyse
  4. Hypnotherapie.
Professionele ontwikkeling.

Aromatherapie.
Opleiding emotiemanagement.
EFT Theapeut
Relatietherapie en trance.
HypnoBirthing docent.

Kind- en opvoedcoach. 2012
Ik heb me gespecialiseerd in dyslexie en hooggevoeligheid.

Quantum Touch. 
Om bewust om te gaan met mijn eigen energie en die van anderen heb ik de cursus Quantum Touch gedaan.

Leerkracht basisonderwijs. 2003
Leerkracht basisonderwijs, voortgezet onderwijs en speciaal voortgezet onderwijs.

Activiteitenbegeleidster. 1990
Ik heb ervaring met ouderen. Jong of oudere mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

Persoonlijke ontwikkeling.

Ik werk vanuit een positief holistisch mensbeeld. Ik ga uit van je kracht en bied je een praktische benadering. Ik gebruik uit alles wat ik geleerd heb onderdeeltjes. Daarnaast maak ik gebruik van mijn ervaring uit het onderwijs, zowel PO VO als speciaal VO, mijn ervaring als kindercoach – opvoedcoach, met als specialisatie hooggevoeligheid en dyslexie. 

Hypnose voor mijn kind.

Hypnose kwam op mijn pad tijdens een zoek ­tocht naar hulp voor mijn kind dat al een behoor­lijke tijd uit de roulatie was. Nie­mand kon precies de vinger op de zere plek leggen. Ik kreeg een tip van een enthousiaste moeder om hypnose te proberen. Nadat ik eerst wat ben gaan lezen en met Brenda Vader van Hypnosecentrum Haarlemmermeer heb gesproken, heb ik een afspraak gemaakt voor mijn kind.  Drie dagen na de sessie was hij weer de oude. Krachtig en sterk, niet meer belem­merd door een ver­keerde mind­set. Onder de indruk en intens blij heb ik toen besloten, als hyp­nose voor mijn kind zo goed werkt, wil ik dit leren om anderen mee te helpen. Kind, puber en volwassenen!

Mijn logo:

Als hoofd, hart en handen
goed met elkaar in verbinding
zijn kun je anderen en jezelf,
iets moois bieden.

Wil jij problemen oplossen? Wil je afvallen? Wil je van je angsten en fobieën af? Wil je de balans in je leven herstellen? Wil jij je burn-out te lijf? Heb je coaching nodig? Wil je beter omgaan met dyslexie? Wil je van je faalangst af en meer zelfvertrouwen? Wil je alles weten over hypnose? Heb je een kindmet een probleem? Heeft jouw puber hulp nodig? Heb je last van buikpijn of prikkelbaar darm syndroom? Heb je een veel te kort lontje? Wil je stoppen met roken. Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem contact met mij op.