Certified Hypnotherapist.

All-round Hypnotherapeut.
Basis training Hypnosecoach.
Kwan­tumhypnose.
Hypnose analyse.
Hypnotherapie.
Bijzondere inducties.

Kind- en opvoedcoach.

Ik heb me gespecialiseerd in dyslexie en hoog gevoeligheid. Dyslexiecoach. “Ik leer anders” coach. Oplossingsgericht coachen. Systemische werken met kinderen. Gebruik van coachingsmaterialen.

Voorheen, leerkracht.

Leerkracht basisonderwijs, voortgezet onderwijs en speciaal voortgezet onderwijs.

Bijscholing en persoonlijke ontwikkeling.

  • Traumaverwerking met EFT en essentiele olie
  • Quantum Allergy
  • Aromatherapie.
  • Emotiemanagement.
  • EFT Therapeut
  • Relatietherapie en trance.
  • Hypnobirthing docent.
  • Quantum Touch.

Ik werk vanuit een positief holistisch mensbeeld. Ik ga uit van je kracht en bied je een praktische benadering. Ik gebruik uit alles wat ik geleerd heb onderdeeltjes. Daarnaast maak ik gebruik van mijn ervaring uit het onderwijs, zowel PO VO als speciaal VO, mijn ervaring als kindercoach – opvoedcoach, met als specialisatie hoog gevoeligheid en dyslexie.

Hypnose voor mijn kind.

Hypnose kwam op mijn pad tijdens een zoek ­tocht naar hulp voor mijn kind dat al een behoor­lijke tijd uit de roulatie was. Nie­mand kon precies de vinger op de zere plek leggen. Ik kreeg een tip van een enthousiaste moeder om hypnose te proberen. Nadat ik eerst wat ben gaan lezen en met Brenda Vader van Hypnosecentrum Haarlemmermeer heb gesproken, heb ik een afspraak gemaakt voor mijn kind.  Drie dagen na de sessie was hij weer de oude. Krachtig en sterk, niet meer belem­merd door een ver­keerde mind­set. Onder de indruk en intens blij heb ik toen besloten, als hyp­nose voor mijn kind zo goed werkt, wil ik dit leren om anderen mee te helpen. Kind, puber en volwassenen

Mijn logo: Open mind.

Als je met open mind, hart en handen kunt verbinden, kun je anderen en jezelf iets moois bieden.

Klik hier en maak een afspraak.

Wil jij; stoppen met roken, afvallen, een leven zonder angst en fobie, uit je burn-out komen, verlost van je eetproblemen, meer zelfvertrouwen, stress reduceren, omgaan met je HSP, omgaan met PDS, leren pijn te beheersen, je depressie de baas worden, migraine voorkomen, beter omgaan met hormonale issues als PMS, menstruatie klachten, overgang, beter concentreren en leren, of je verslavingen de baas worden? Maak dan een afspraak.