Meer rust in je leven.

meer rust in je leven.Stress is een naar buiten gerichte emotie, je moet opletten, er is gevaar! Het is een overlevingsmechaniek. Het legt onze spijsvertering grotendeels plat en verhoogt je cortisol niveau. Het zorgt er ook voor dat we niet goed besluiten kunnen nemen. Terwijl als we relaxed zijn we beter contact kunnen maken met onze bewuste gedachten, aangevuld met de empathie vanuit ons hart en de instinctieve gedachten vanuit onze onderbuik. Wil je goede besluiten nemen, dan heb je die informatie nodig.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

De hypnose is ontspanning.

Niet alleen functioneert je innerlijke informatiestroom beter; je gedachten worden geordend en komen tot rust, je organen krijgen voldoende bloed toegevoerd, je immuunsysteem functioneert volop én je cellen herstellen door rust.

Hypnotherapie voor meer rust in je leven.

Deze therapie geeft je rust. De sessies zijn uniek en afgestemd op jouw specifieke behoefte. Je gaat de hypnose ervaren als weldaad en je krijgt ontspanningsoefeningen mee. Zodat jij beter kunt functioneren en weer genieten van het leven.

Hypnose voor thuis.

Je kunt een algemene sessie kopen via de webshop. Gun jezelf de rust en het herstel. Je mag zo vaak in hypnose gaan als je maar wilt. Deze sessie duurt ongeveer een half uurtje en geeft je een totale ontspanning. Je zult ook merken dat je steeds makkelijker en dieper in hypnose kunt gaan, dat maakt het des te functioneler.

Burn-outangst en fobie, depressie, dwang,prikkelbaarheidkort lontje hoofdpijnbuikpijn,menstruatieklachten, hoge bloeddruk, migraine,paniekaanvallenhartklachtenstressreductie,meer rust in je leven, eetproblemen, vrouwen, sporters en coaches. Tinnitus. 

Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem dan contact met mij op.