Migraine

Je laat de spanning te hoog oplopen. Hypnosecentrum Sneek (22)
Je weet geen andere weg voor spanning. Je voelt je hoofd vollopen, maar kunt het tij niet keren. Migraine is een uiting van te hoog opgelopen spanning in het hoofd. De aderen in je hoofd vernauwen en verwijden zich.

 

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Migraine of spanningshoofdpijn.

Stress, emoties, allergie, menstruatie, gevoeligheid door lichtprikkels zijn triggers. Meestal zijn het hooggevoelige, perfectionistische personen die last hebben van migraine. Hoewel het niet aantoonbaar erfelijk is, komt het in families voor, het kan dan aangeleerd zijn.

Druk opbouwen.

Wat je ziet is dat de druk zich opbouwt. Met hypnotherapie kunnen we ervoor zorgen dat de druk eerder waargenomen wordt. Dat er anders omgegaan wordt met druk in het hoofd. Je krijgt oefeningen om te ontspannen, zelfhypnose helpt heel goed en je kunt een MP3 bestand op maat laten maken waardoor je thuis, als je dat nodig hebt, de rust van hypnose kunt ervaren.

Ervaringen van anderen.

Ik voel me rustiger in mijn hoofd, alsof migraine weggehaald is. Ik ben er ook niet meer bang voor, voel geen verzet meer en geen angst het te krijgen. M.K.

Ik heb vooral veel aan de meditatie. Zodra ik het voel opkomen, zoek ik een plek waar ik kan ontspannen, luister naar de MP3 en voel de spanning wegstromen. Ook merk ik dat ontspanning steeds sneller komt. Ik leer het steeds beter. S.v. M.

Ik voel me minder onder druk staan. Ik stel minder hoge eisen aan mezelf, fouten maken mag, ik krijg daardoor meer de ruimte van mezelf om te onderzoeken. Ik merk dat ik minder streng ben voor mezelf, migraine komt veel minder vaak voor. Ik ga voor een leven zonder migraine. J.v.D