Opvliegers, opgejaagd gevoel, nachtelijk zweten, onrust, vocht vasthouden, stemmingswisselingen,aankomen, stress, zijn veel gehoorde negatieve klachten van vrouwen die in de overgang zitten. Maar als je weet dat er landen zijn waar vrouwen niet noemenswaardig last ervaren van de overgang dan zet je dat toch aan het denken.

Het is niet voorbij, sterker nog het is een nieuw begin!

Overgang is een transformatie naar een stabielere tijd. heel veel vrouwen ervaren dit als de meest krachtige  periode in hun leven. Vrouwen genieten van de rust zonder de hormonale schommelingen, van een optimaal seksleven, hebben minder de behoefte om voor anderen te zorgen en kunnen makkelijker grenzen stellen en opkomen voor zichzelf. Het is nu de tijd voor jezelf!  Je mag jezelf een nieuw leven schenken.

Wat gebeurt er allemaal tijdens de overgang?

Bij vrouwen in de overgang daalt het oestrogeen niveau. Daardoor krijgt het brein een seintje om in actie te komen en het denkt dat het nodig is om het lichaam op te warmen. Maar het is een in de war, dat is niet nodig. Daarom gaat het weer aan de slag, nu om af te koelen. Zweten is bedoeld om je lichaam af te laten koelen. Het werkt ook maar het is niet wat je nodig hebt. Maar er is natuurlijk meer wat overgangsklachten kan veroorzaken.

Het afronden van een periode is ook de tijd van opruimen en loslaten.

Als jij nog iets te doen hebt, als je nog iets met iemand af te ronden hebt, als je ergens nog een los eindje hebt laten hangen, dan kan het zijn dat je onbewust de overgang tegenhoudt. Meestal is het woede wat je dwarszit. Woede is een teken dat je dingen in je leven hebt opgenomen die niet goed voor je waren. Die woede mag je transformeren en voor je laten werken. Laat oudzeer los en hou die woede als een vuur in je, om jezelf te gaan uiten zoals je zou willen! Of om alles en iedereen te laten merken dat jij je niet meer laat kwetsen, dat je niemand meer toestaat over je grenzen heen te gaan, dat je sterk en overtuigd uit de verf komt door die overgang!

Gun het jezelf , jij mag genieten van de overgang als de toptijd voor vrouwen!

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Hypnose kan je in balans brengen.

Als je merkt dat je iets dwars zit, als je merkt dat  op onbewust niveau er iets speelt, dan is hypnotherapie een prachtige vorm om de oorzaak te vinden en aandacht te geven. Heb jij moeite met deze fase en gun jij jezelf een vloeiende overgang? Maak dan een afspraak.

Hypnotherapie werkt uitstekend bij overgangsklachten.

Is iets uit balans? Zie het als een kans! De overgang heeft ook zoveel voordelen! Wil jij dat ook zo ervaren? Gun jezelf de kracht van hypnose!

Opvliegers.
Hypnose kan opvliegers met 74 procent verminderen. Dat blijkt uit onderzoek van het National Center for Complementary and Alternative Medicine. Bron: gezondheidsnet.

Hypnose kan door middel van visualisatie oefeningen de opvliegers qua frequentie en qua intensiteit verminderen. Een algemeen beeld van opvliegers is namelijk vlucht gedrag, warmte en hitte. In hypnose kan dat beeld veranderen naar ontspanning, veiligheid, en mentale koelte. Hypnose helpt door het negatieve beeld van een opvlieger te veranderen, naar het beeld dat elke opvlieger jouw diepe kern versterkt en je lichaam door deze fase helpt, zonder negatieve gevolgen en bijwerkingen. In hypnose kan jouw toekomstbeeld worden bijgesteld van negatief naar positief. Deze fase biedt ook vele kansen.

Klik hier en maak een afspraak.

Hypnotherapie helpt:

  • Je weer te vertrouwen op jezelf, zodat je weet dat jij deze fase goed kunt doorstaan.
  • Helpt je de woede die je in je hebt voor je te laten werken als een zuiverend vuur.
  • Helpt je de kracht van je passie te ontdekken.
  • Helpt je je eigen creativiteit te ontdekken.
  • Helpt je die nieuwe fase in te gaan.
  • Helpt je het positieve van deze fase te omarmen.
  • Ook bij lichamelijke klachten als opvliegers en nachtelijk transpireren of stemmingswisselingen.
  • Je beter om te gaan met deze nieuwe fase, laat het maar over je heen komen, vertrouw op de natuurlijke processen

Lees tip: Het geheime genot van de overgang. Van Christiane Northrup.

Wil jij; stoppen met roken, afvallen, een leven zonder angst en fobie, uit je burn-out komen, verlost van je eetproblemen, meer zelfvertrouwen, stress reduceren, omgaan met je HSP, omgaan met PDS, leren pijn te beheersen, je depressie de baas worden, migraine voorkomen, beter omgaan met hormonale issues als PMS, menstruatie klachten, overgang, beter concentreren en leren, of je verslavingen de baas worden? Maak dan een afspraak.