Overgang, opvliegers

Opvliegers, opgejaagd gevoel, nachtelijk zweten hypnose voor vrouwen.
en onrust, vocht vasthouden, stemmingswisselingen, aankomen, stress, zijn veel gehoorde klachten van vrouwen.

Wat gebeurt er allemaal tijdens de overgang?

Bij vrouwen in de overgang daalt het oestrogeen niveau. Daardoor krijgt het brein een seintje om in actie te komen en het denkt dat het nodig is om het lichaam op te warmen. Maar het is een in de war, dat is niet nodig. Daarom gaat het weer aan de slag, nu om af te koelen. Zweten is bedoelt om je lichaam af te laten koelen. Het werkt ook maar het is niet wat je nodig hebt.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Hypnose brengt je weer in balans.

Veel vrouwen hebben moeite met deze nieuwe fase, ze verzetten zich. Dat kan zijn omdat ze menstruatie en vruchtbaarheid met jong, aantrekkelijk en schoonheid verbinden of omdat ze de dood dichterbij zien komen. Het komt ook voor dat ze zichzelf geen waardevol of volwaardig mens meer vinden en krampachtig vast willen blijven houden aan de oude situatie. Veel vrouwen hebben een negatief beeld van deze fase en verzetten zich heftig. Maar het heeft geen zin en de negatieve gedachten beïnvloeden het verloop van de overgang negatief. Waardoor klachten toenemen en het proces veel langer duurt!
Hypnotherapie werkt uitstekend bij overgangsklachten.

Is iets uit balans? Zie het als een kans! De overgang heeft ook zoveel voordelen! Wil jij dat ook zo ervaren? Gun jezelf de kracht van hypnose!

 

Opvliegers.

Hypnose kan opvliegers met 74 procent verminderen. Dat blijkt uit onderzoek van het National Center for Complementary and Alternative Medicine. Bron: gezondheidsnet.

Hypnose kan door middel van visualisatie oefeningen de opvliegers qua frequentie en qua intensiteit verminderen. Een algemeen beeld van opvliegers is namelijk vlucht gedrag, warmte en hitte. In hypnose kan dat beeld veranderen naar ontspanning, veiligheid, en mentale koelte. Hypnose helpt door het negatieve beeld van een opvlieger te veranderen, naar het beeld dat elke opvlieger jouw diepe kern versterkt en je lichaam door deze fase helpt, zonder negatieve gevolgen en bijwerkingen. In hypnose kan jouw toekomstbeeld worden bijgesteld van negatief naar positief. Deze fase biedt ook vele kansen.

Hypnose helpt:

  • je weer te vertrouwen op jezelf, zodat je weet dat jij deze fase goed kunt doorstaan.
  • door je te overtuigen dat je niet met afbraak, maar met de bouw aan een nieuwe fase in je leven bezig bent.
  • je niet toe te geven aan het idee van aftakeling, ziekte en zwakte, maar om te vertrouwen op je kracht en de waarde van het biologische proces.
  • ook bij lichamelijke klachten als opvliegers en nachtelijk transpireren of stemmingswisselingen.
  • je beter om te gaan met deze nieuwe fase, laat het maar over je heen komen, vertrouw op de natuurlijke processen

Wil jij problemen oplossen? Wil je afvallen? Wil je van je angsten en fobieën af? Wil je de balans in je leven herstellen? Wil jij je burn-out te lijf?  Wil je van je faalangst af en meer zelfvertrouwen? Wil je alles weten over hypnose? Heb je een kind met een probleem? Heeft jouw puber hulp nodig? Heb je last van buikpijn of prikkelbaar darm syndroom? Heb je een veel te kort lontje? Wil je stoppen met roken? 

Wil jij snel en effectief problemen oplossen? Geloof jij in je eigen kracht? Wil jij de controle terug over je eigen leven? Wil je weer positief in het leven staan? Wil je sterk en energiek de dag beginnen? Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem dan contact met mij op.