Patroon doorbreken

Vanaf de geboorte maken we vaste patronen hypnose centrum sneek (139)
aan in ons brein. We leren ze van onze ouders, omgeving, familie en later op school. Heel veel patronen zijn handig. Lopen, fietsen, koffiezetten, tandenpoetsen, zijn handige patronen, kun je ondertussen nog iets anders doen.
Het kan zijn dat je een patroon ontwikkeld hebt waar je vanaf wilt. Dat valt nog niet mee, want heel veel van die vaste patronen doe je onbewust.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Voorbeelden van patronen.

Stel, je bent opgegroeid met de overtuiging dat je verlegen was. Je mocht altijd achter je moeder staan en hoefde mensen geen hand te geven. Later kan je flink belemmerd worden door dit patroon. Je wilt je ontwikkelen maar moet steeds een enorme drempel over om contact te maken.

Of je hebt een moeder gehad die jou onbewust leerde, dat als het moeilijk werd, iets te gaan eten. Eten als troost, heel lief bedoeld, maar later zo onhandig. Omdat zodra het moeilijk, vervelend of lastig wordt, jij terugvalt in dat oude patroon.

Dat kleine stemmetje, die automatische piloot.

Als je een patroon wilt veranderen, krijg je te maken met de automatische piloot of dat kleine stemmetje. Dan moet je aan het werk, een patroon veranderen kost tijd en focus en dat kan heel moeilijk worden.

Hypnotherapie kan patronen doorbreken.

Hypnose kan een patroon doorbreken of zelfs totaal laten verdwijnen. In hypnose wijs ik het onderbewuste op een nieuw pad een veel beter en mooier pad, een pad waar je heel gelukkig van wordt elke stap die je erop zet. Dit pad is zo mooi, goed en geweldig, het kan niet anders of er wordt vanaf dit moment gekozen voor dit pad!

Patronen doorbreken.

Stoppen met roken, afvallen, slaapproblemen, zelfvertrouwen,pijn, stress, angsten, allergieën, depressie, PMS, PDS, examenvrees, eetproblemen, ziekte enz.

In al deze voorbeelden zitten verborgen patronen, bijvoorbeeld afvallen. Iemand die wil afvallen kan dat een periode heel succesvol volhouden. Hij valt heel goed af en is er heel gelukkig mee. Maar zodra het doel bereikt is, vallen heel veel terug in het oude patroon en komen ze weer in gewicht aan.

Angst en paniekaanvallen. Iemand die dit ontwikkeld heeft, heeft een patroon ontwikkeld wat geactiveerd wordt door een trigger. De gevolgen kunnen heel ernstig zijn, iemand kan in een sociaal isolement komen. Als je met iemand praat die last heeft van ernstige paniekaanvallen hoor je heel vaak: “ik weet wel dat het onzin is, ik neem mezelf ook elke dag voor dat het vandaag niet gaat gebeuren maar ik heb geen controle.”

 

Wil jij snel en effectief van je problemen af? Wil je de balans herstellen in je leven? Wil je oude patronen doorbreken? Wil jij de kracht van directe hypnose ervaren? Neem dan contact met mij op.