PMS, menstruatieklachten

Heb jij van je moeder hypnosecentrumsneek. (14)
meegekregen dat
menstruatie naar, vervelend, pijnlijk is, een rode vloek, of gebruikte ze andere vijandige benamingen? Heeft jouw moeder ook last van haar menstruatie gehad?
Menstruatie draagt het idee mee dat het vies, pijnlijk en naar is. De traditie van menstruatie dragen we mee in onze cultuur. De verwachtingen van de groep komen vaak uit. Heel collegiaal nemen we tradities over.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Oude patronen doorbreken.

Jij mag besluiten liefdevoller en milder om te gaan met menstruatie. Je mag het verwelkomen in je leven en het de aandacht geven die het nodig heeft. Je mag alle kramp en negatieve gedachten loslaten en het bijzonder gaan vinden. Je zult zien dat je hele lichaam anders op de menstruatie reageert, dat je minder pijn ervaart en weer balans in je leven krijgt.

Hypnotherapie helpt.

Je gaat ervaren dat je lichaam positief reageert na hypnotherapie. Je komt meer in balans met je vrouwelijkheid. Je hormonen reageren positief mee. Je gaat beter naar je lichaam luisteren en reageren op wat het aangeeft.

PMS.

Heel vaak speelt er op diep niveau, emotioneel of psychisch, iets waardoor de menstruatie zoveel last veroorzaakt. Het lichaam reageert extreem op de hele cyclus. Het hele lichaam verkrampt en kan zelfs ontstekingen op gang brengen. De interactie, lichamelijk, geestelijk, emotioneel én genetische factoren zullen worden behandelt met hypnotherapie, zodat het weer begint te stromen, zoals het bedoelt is. Een bewust andere kijk op de cyclus is de eerste stap naar herstel.

Positieve reacties.

Ik heb gehoord van vrouwen dat ze bewuster zijn geworden van de processen in hun lichaam. Dat ze beter weten wat ze nodig hebben en er beter op reageren.
Ik ken ook verhalen van vrouwen die zeggen nu ze positief en liefdevol met hun cyclus omgaan ze geen last meer hebben.

Wil jij snel en effectief problemen oplossen? Geloof jij in je eigen kracht? Wil jij de controle terug over je eigen leven? Wil je weer positief in het leven staan? Wil je sterk en energiek de dag beginnen? Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem dan contact met mij op.