Stoppen met roken

Jij wilt een leven zonder roken!hypnose centrum sneek (48)
Je wilt de controle terug.
Je wilt geen behoefte meer hebben aan een sigaret.
Je wilt weer trots kunnen zijn op jezelf.
Je wilt je fit en energieker voelen.
Je wilt een goed voorbeeld zijn.
Je wilt niet meer afhankelijk zijn.
Je hebt geen vervanging nodig.
De knop moet om, afgelopen, over…uit!!

Als jij echt wilt stoppen, als je het zeker weten wilt, als je er echt klaar mee bent, dan heb jij ook maar 1 sessie nodig! Hoe sterker jouw wens, hoe groter de kans op succes! 90% stopt na 1 sessie!! Echt waar.

 

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Hoe kan dat?

Dat kan omdat ik jouw manier van roken helemaal in kaart breng en een unieke sessie maak totaal afgestemd op jou unieke manier van roken. Alle rokers hebben overeenkomsten maar ook verschillen. Het gaat om jou manier van roken. Met die informatie ga ik aan het werk.

Geen therapie werkt zo goed bij stoppen met roken.

Omdat je diep in de kern verandering aanbrengt stop jij snel, veilig en heel effectief met roken door middel van hypnotherapie. Wat ik mensen hoor zeggen is dat ze na de sessie nog wel gedachten hebben aan roken, maar dat die direct worden opgevolgd door een nieuwe gedachte. De nieuwe gedachte is: Oh nee, ik rook niet meer!!

Hoe heerlijk is dat. Die strijd kan jij wel winnen op deze manier toch?

Rookverslaving zit in je hoofd.

De verslaving aan nicotine, het lichamelijke deel is na zes a zeven dagen uit je lichaam, dat is niet het moeilijkste. De werkelijke verslaving zit in je hoofd. De koppeling van dagelijkse dingen aan een sigaret, die met een bakje koffie, die na het eten of die voor een vergadering of sollicitatiegesprek. De emoties die je eraan verbindt bijvoorbeeld: de gezelligheid, de rust of het momentje voor jezelf. Je koppelt een sigaret aan een antistress moment, een steuntje in de rug, een extra oppepper. Dat is de koppeling die jij in je hoofd hebt gemaakt.

Heel veel mensen hebben baat gehad bij hypnose, je krijgt de controle terug en hoeft geen strijd meer te voeren. Je hebt meer energie voor de leuke dingen van het leven. Je krijgt meer lucht en ruimte om andere dingen te doen. Gun jezelf de kracht van hypnose. Marijke.

Succes garantie?

Niemand kan jou 100% garantie geven. Eén tot twee sessies zijn tot nu toe altijd voldoende geweest! Laat dat je overtuigen. Gun jezelf een leven zonder roken!!

Ervaringen:

Ik was gewoon chagrijnig, wilde zo graag stoppen met roken, had alles al geprobeerd maar niks werkte voor mij. Maar……hypnose wel!! Ik heb maar 1 sessie nodig gehad, was er in een keer af. Je wilt niet weten hoe gelukkig ik ben. Er gaat geen dag voorbij of ik prijs me weer gelukkig. Heb 33 jaar gerookt.
P.D.

Ik heb 55 jaar gerookt. Was die man met die peuk. Ik ben eraf, het heeft me geen moeite gekost. Ik kan je niet vertellen hoe blij ik daarmee ben. En ik had eigenlijk niet eens het idee diep in hypnose te zijn geweest.
C. F.

Ik rookte echt heel veel, ging er zelfs ‘s nachts uit om te roken. Wat ik er niet voor over had om te stoppen. Na 1 sessie ben ik er 4 weken af geweest, geen probleem. Toen begon ik weer, niet zoveel maar 5 per dag. Ik heb toen nog een sessie genomen. Nu is het klaar! Ben er al een hele tijd af. Wat ik ook nog zo bijzonder vond was de hypnose. Ik heb genoten!
P.B.

Wil jij problemen oplossen? Wil je afvallen? Wil je van je angsten en fobieën af? Wil je de balans in je leven herstellen? Wil jij je burn-out te lijf? Heb je coaching nodig? Wil je beter omgaan met dyslexie? Wil je van je faalangst af en meer zelfvertrouwen? Wil je alles weten over hypnose? Heb je eenkindmet een probleem? Heeft jouw puber hulp nodig? Heb je last van buikpijn of prikkelbaar darm syndroom? Heb je een veel te kort lontje? Wil je stoppen met roken?