Afspraak maken.

Sessie 1,5 uur  9.30 – 11.00 – 13.30 of 15.00 uur.
Sessie 1 uur 9.30 10.30 11.30 13.00 14.00 15.00 uur

Telefonisch spreekuur elke werkdag van 9.00 tot 9.30.

Tarieven.

Volwassenen 1,5 uur €120,00
Kinderen 6 tot 18 jaar € 95,00
Stoppen met roken € 150,00
Volwassenen 1 uur € 80,00

Een bewuste geboorte.
Groepslessen € 297,00

Virtuele maagband. 
3 sessies ca. 2 uur. € 550,00 of 3 X €190,00

Betalen per pin of contant na elke sessie.

Wil je dat ik bij je thuis kom? Dat kan dan reken ik:

Kilometer vergoeding en uurtarief voor reistijd. 

€ 0,35 p.km – € 75,00 per uur.
Prijzen zijn incl. 21% BTW.

Waar in Sneek?

Marijke Witbraad C.H.
Almastraat 14
8601EW Sneek
T 0515 44 35 88

Je vindt ons in dit bedrijven verzamelgebouw.
Bij binnenkomst zie je direct de oranje stoelen van de wachtruimte. Als je daar even wacht, dan haal ik je zo snel mogelijk op. Volop gratis parkeerruimte, rechts naast het gebouw!!

Algemene voorwaarden.

Marijke Witbraad
Hypnosecentrum Sneek.
Almastraat 14 8601EW Sneek.
T 0515 44 35 88.
www.hypnosecentrumsneek.nl
KVK NL 58647503
BTW 110538687B02
IBAN: NL30RABO0143157159

Toepassing.
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle activiteiten die plaatsvinden in de praktijk van Hypnosecentrum Sneek, Marijke Witbraad en cliënt. Door het maken van een afspraak zowel telefonisch of via de website of anderszins worden deze algemene voorwaarden van kracht.

Overeenkomsten
Marijke Witbraad en cliënt gaan met het maken van een afspraak, een overeenkomst aan om; Open en eerlijk informatie te verstrekken die van belang kan zijn bij de behandeling van de cliënt. Open en eerlijk de behandeling aan te gaan en optimaal te gaan samenwerken. Echter valt er geen rechten te ontlenen aan resultaat van de sessie. Er is daardoor geen recht op restitutie. De client betaalt het uurtarief wat op dat moment gesteld is.

Therapeutische sessie.
Het is de cliënt duidelijk dat hypnose een staat van zijn is die de cliënt zelf kan bereiken, de client blijft de controle houden en blijft bij bewustzijn. De cliënt gaat zelf besluiten wel of niet in hypnose. Vanwege die restrictie is het daarom ook nooit mogelijk een beroep te doen op eventuele gevolgen van hypnose of het wel of niet in hypnose gaan. Hierop geld geen recht van restitutie.

Directe hypnose is niet geschikt om medische diagnoses te stellen of ziektes te behandelen. Het is bij uitstek geschikt om naast de reguliere gezondheidszorg te functioneren en niet in plaats daarvan. Daarom wordt het op prijs gesteld als de huisarts en/of medisch specialist op de hoogte is van de klachten en het voornemen om directe hypnose complementair toe te passen.
Ongeneeslijke ziekten kunnen met behulp van hypnose niet weggenomen worden. De behandelingen kunnen wel een positieve bijdrage leveren in de ondersteuning van de gezondheid en het welbevinden van de cliënt
Voorgeschreven medicatie mag nooit zonder overleg met de huisarts en/of medisch specialist veranderd of geheel achterwege gelaten worden. Bij twijfel, in welke vorm dan ook, dient de cliënt contact op te nemen met een huisarts en/of medisch specialist.
De cliënt is en blijft altijd zelf verantwoordelijk voor zijn of haar gezondheid.

Inspanningsverplichting.
Marijke Witbraad heeft tegenover haar cliënten een inspanningsverplichting. En zo ook heeft de client deze ten opzichte van Marijke Witbraad. De client is volledig verantwoordelijk voor zijn eigen daden, gedrag en welzijn tijdens de ontmoetingen. Relevante informatie over gezondheid, medicijn gebruik of verleden dient te worden vermeld. Er bestaat geen garantie op eindresultaat.

Studie en trainingsmateriaal
Het materiaal wat verstrekt wordt door Hypnosecentrum Sneek is auteursrechtelijk, eigendom van Hypnosecentrum Sneek. Niets mag daaruit worden vermenigvuldigd en worden gebruikt door derden.

Aansprakelijkheid
Het betreden van de ruimtes in het gebouw aan de Almastraat 14 en de ruimte van Hypnosecentrum Sneek is geheel voor eigen risico.

Geschillen.
Een klacht over de procedure of behandeling kan binnen 8 dagen schriftelijk aangemeld worden via info@hypnosecentrumsneek.nl Er zal dan binnen 8 dagen op gereageerd worden. Mochten partijen er niet uitkomen dan kunnen geschillen worden voorgelegd aan NIGIB waar Hypnosecentrum Sneek geregistreerd is nadat partijen eerst zelf hun best hebben gedaan tot elkaar te komen.

Vertrouwelijkheid.
De informatie door deelnemers verstrekt aan Hypnosecentrum Sneek, Marijke Witbraad wordt vertrouwelijk behandeld volgens AVG-richtlijnen. Hypnosecentrum Sneek, Marijke Witbraad houdt zich aan de privacywetgeving.

Betalingsvoorwaarden.
Een afspraak annuleren uiterlijk 24 uur voor de sessie worden geen kosten in rekening gebracht.
Annuleren binnen 24 uur voor de afspraak, dan mag Hypnosecentrum Sneek, Marijke Witbraad de volledige sessie in rekening brengen.
Betaling direct na de sessie, per pin of contant. De hiervoor heersende tarieven van dat moment.

De sessies worden niet vergoed. Ook niet als je aanvullend verzekerd bent. Weet dat je in met hypnotherapie grotere kans van slagen hebt met minder sessies.

Klik hier en maak een afspraak.

Wil jij; stoppen met roken, afvallen, een leven zonder angst en fobie, uit je burn-out komen, verlost van je eetproblemen, meer zelfvertrouwen, stress reduceren, omgaan met je HSP, omgaan met PDS, leren pijn te beheersen, je depressie de baas worden, migraine voorkomen, beter omgaan met hormonale issues als PMS, menstruatie klachten, overgang, beter concentreren en leren, of je verslavingen de baas worden? Maak dan een afspraak.