Een meisje van 9 kwam een paar weken geleden samen met haar moeder.
Moeder vertelde dat ze alle reguliere artsen en therapeuten hadden ze al gehad. Maar het meisje bleef last houden van flinke buikpijn. Ook ‘s nachts, waardoor de overdag minder kon presteren en moe was.

Anders omgaan met pijn.

We zijn met de buikpijn aan de gang gegaan door haar te leren dat ze een warm geel licht in haar buik kon aanzetten. Dat kon ze doen door haar hand op haar buik te leggen. Dan voelde ze dat haar buik gevuld werd met warm, geel licht en kwam haar buik tot rust.

Anders omgaan met stress.

Ook bleek dat ze moeilijk om kon gaan met prikkels omdat ze HSP was. We hebben haar een sociaal vangnet gegeven waarop ze kon terug vallen, op school of thuis. En we hebben de richting van moeilijke dingen verandert. Nu gingen moeilijke dingen rechtstreeks naar haar buik. Die kunnen ook naar je mond. Zeg maar wat er speelt in plaats van opslaan in je buik. Vraag maar hulp en zet mensen om je heen maar in om je te helpen.

Na twee sessies kon ze het zelf.

Het moest even wennen, maar binnen 14 dagen had ze het helemaal in de gaten! Ze was van haar buikpijn af en was veel vrolijker. Ook was de moeder zo blij dat ze eindelijk door kon slapen! Het meisje hoefde niet meer dan 2 sessies.

Klik hier en maak een afspraak.