Prikkelbaar darm syndroom.

Prikkelbaar Darm Syndroom PDS
Je kunt lichaam en geest niet scheiden. Je leert anders omgaan met buikpijn en met je emoties.

Wat kan hypnotherapie voor jou doen?

  1. anders omgaan met stress. Want je weet dat stress negatief is voor je darmen. Je weet dat je dan een WC in de buurt moet hebben of dat je dan buikpijn krijgt. Maar je kunt ook al buikpijn krijgen van angst, stel dat er geen WC is. Stel dat ik stress ervaar?
  2. anders omgaan met pijn. Ook hierbij speelt angst voor pijn. Omdat je weet dat buikpijn WC en stress met elkaar verbonden zijn. Soms is de angst voor pijn er eerder dan de pijn.

Door te leren hoe je anders om kunt gaan met stress, verminder je pijn en buikpijn klachten. Door te leren anders om te gaan met pijn, verminder je stress en buikpijn klachten. De vicieuze cirkel doorbreken, zodat jij de controle terug krijgt en weer ontspannen kunt doen wat je wilt. Deze therapie is gericht op: lichamelijk herstel en vergroten van stressbestendigheid en zelfvertrouwen.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Hypnotherapie en PDS bewezen effectief.

Het effect van hypnotherapie bij prikkelbaar darmsyndroom (PDS) is bewezen, meer dan 70% van de patiënten heeft baat bij hypnotherapie.Hypnose geeft het hele lichaam rust, maakt de darmen rustig en leert je beter om te gaan met stress.
Ziekte is altijd een wisselwerking tussen lichaam en geest. Darmen zijn uitermate gevoelig voor stress en buikpijn en/of diarree veroorzaken stress. Je zit in een vicieuze cirkel. Met hypnose doorbreek je de cirkel.

Het doel van deze therapie is positief!

Veel ziekenhuizen maken gebruik van hypnose. Dat is niet voor niets, hypnose werkt enorm goed! Je hoeft geen of veel minder medicatie te slikken!

Buikpijn en stress.

Buikpijn of prikkelbaar darmsyndroom (PDS) komt ook veel voor bij kinderen. De meeste mensen worden doorverwezen naar een arts of internist, met pijn of diarree klachten. Veel genoemde klachten bij prikkelbaar darm syndroom zijn buikpijn, winderigheid, opgeblazen gevoel, diarree, weinig energie en lusteloosheid, rommelende buik of stress en angst. Het kan je leven danig beïnvloeden en belemmeren.

Wil je van je klachten af? Ben je buikpijn zat? Wil je rust in je leven? Wil je van je angsten af? Wil je de controle terug? Wil je balans in je leven? Wil je van je faalangst af? Wil je meer zelfvertrouwen? Wil je stress reduceren? Neem contact met mij op.