Psychische en emotionele problemen

Afvallen, Burn-out, prikkelbaarheid,kort lontje, paniekaanvallen, verslavingen, eetproblemen, eetstoornis, geboorte trauma, vaders en moeders, vrouwen, faalangst en zelfvertrouwen, depressie, sporters en coaches. 

Psychische of emotionele klachten kunnen voor zowel lichamelijk als geestelijke onbalans zorgen.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Hypnotherapie werkt snel veilig en heel effectief.

Er zijn verschillende mogelijkheden om balans te herstellen. De eerste stap is, regelmatig een effectieve ontspanning nemen. Tijd voor jezelf om alles op een rijtje te zetten, om te bedenken wat je nodig hebt.

Aangeleerd gedrag kan worden afgeleerd.

Heel veel gedrag hebben we in onze jeugd aangeleerd. Heel veel problemen van nu vinden hun oorsprong in je jeugd. Tijdens de hypnose gaan we onderzoeken waar de oorzaak ligt, in de oorzaak ligt de oplossing.

Therapeutische technieken als; regresie, innerchild, deeltjes therapie of een mix van verschillende technieken.

Wanneer heb je geen last van je probleem?

Er is altijd een moment waarin het probleem niet speelt.Een probleem is eigenlijk nooit 24X7.Die momenten gaan we onderzoeken en in kaart brengen.

Verandering begint met een wens!

Denk eens na over wat je wel wilt! Dan gaan we kijken wat jij nodig hebt om dat goede gevoel vaker te ervaren. Welke stappen gezet moeten worden om weer geluk in je leven te ervaren. Hiervoor zetten we de hypnotherapie in. Tijdens de hypnose gaan we een nieuwe verbinding in je hoofd aanmaken, eentje die gericht is op de oplossing. Daarna ga je stap voor stap werken aan herstel. Je krijgt ook opdrachten of ontspanningsoefeningen mee om zelf mee aan de slag te gaan.

Hypnotherapie en levenscoaching.

Van de 100% gedachten op een dag heb je zo’n 90% bewust. De rest zijn onbewuste gedachten. De onbewuste gedachten zijn bewust opgeslagen. Je hebt een aantal keer een gedachte herhaald en daardoor is deze opgeslagen en komt steeds terug. Eigenlijk leven we dus vanuit het verleden. Die gedachten geven je een gevoel, ze zijn gekoppeld aan emoties. Maar omdat gedachten zo snel gaan en vaak onbewust is het makkelijker om je emoties gewaar te worden. Stel je voelt je depressief, dan heb je depressieve gedachten. Of je voelt je gestresst, dan heb je stress gedachten. Via je emoties kun je je gedachten achterhalen maar ook richten op iets fijns, iets waar je gelukkig van wordt. Dat kun je leren en verankeren in je leven en daar kan hypnotherapie in combinatie met levenscoaching je heel goed bij helpen!

Stress de grote ziekmaker.

Je kunt psychische en emotionele problemen krijgen van langdurige stress. Lichaam en geest zijn niet los te koppelen. Wat veel voorkomt is:  ADHD, ADD, overgang, burnout, crisis, zelfvertrouwen, faalangst, eigenwaarde, emotionele onbalans, slaapproblemen, relatieproblemen, lichamelijke klachten. Met hypnotherapie creëer je blijvend herstel.

Wil jij problemen oplossen? Wil je afvallen? Wil je van je angsten en fobieën af? Wil je de balans in je leven herstellen? Wil jij je burn-out te lijf?  Wil je van je faalangst af en meer zelfvertrouwen? Wil je alles weten over hypnose? Heb je een kind met een probleem? Heeft jouw puber hulp nodig? Heb je last van buikpijn of prikkelbaar darm syndroom? Heb je een veel te kort lontje? Wil je stoppen met roken? 

Wil jij snel en effectief problemen oplossen? Geloof jij in je eigen kracht? Wil jij de controle terug over je eigen leven? Wil je weer positief in het leven staan? Wil je sterk en energiek de dag beginnen? Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem dan contact met mij op.