Recensies

Dyslexiepowersessie.marijke002
Hallo Marijke,
Ik wil je bij deze nog bedanken voor de fijne en rustige manier, waarop je samen met Maaike de problemen in kaart hebt gebracht. Ik heb de hele week nog geen verdrietig meisje gezien. Zelfs niet toen ze zich zeer had gedaan en toen ze een beetje ruzie had met de jongste (die nog wel eens bot uit de hoek kan komen). Dat waren de laatste tijd zeker aanleidingen om erg verdrietig te zijn en er in te blijven hangen zonder dat ze wist waarom. Meisje van 11. H.J.

Stoppen met roken. 
Nu twee weken verder na de sessie bij jou…. en ik ben er zo van onder de indruk! Het gaat me zo gemakkelijk af met het niet-roken!!! Ik had echt niet verwacht, maar ben er zo blij mee!!
Voorbeeld; van de week ging een collega van me naar buiten om te roken, normaal ging ik samen met haar. Ze begon zo van: ahh ga even mee, ik vind t niet leuk hoor dat je bent gestopt! (beetje gekheid) Maar ik voelde ook niet de drang van…ik moet er eigenlijk ook bij zijn. Helemaal niks, gewoon rustig blijven zitten en kletsen met de andere collega’s. Terwijl ik anders niet wist hoe snel ik mijn brood op moest eten, om maar even naar buiten te kunnen.
Ik vind het echt wonderbaarlijk wat je doet hoor!  Ik heb al mond-op-mond reclame gemaakt voor je, want iedereen was hartstikke nieuwsgierig van hoe en wat! W.K 

Stoppen met roken 2

Ik ben op 4 mrt jl. bij Marijke geweest voor een stoppen met roken sessie. Het gesprek en de sessie verliep goed, Marijke is een vriendelijk persoon waarbij je je snel op je gemak voelt. Eenmaal thuis gekomen, had ik nog drie sigaretten. Eentje heb ik opgestoken, maar vond ik niet lekker en stinken. De rest heb ik weggegooid. Nu niet eentje meer aangeraakt. Voel me goed, merk nu al dat ik veel meer lucht heb, energieker ben. En ik mis de sigaret ook niet zozeer. Het enige wat ik heb is nog wat innerlijke onrust maar ook dat schijnt wel te verdwijnen. Ik voel me in ieder geval, dankzij Marijke, wel sterk in het niet-roken !!

Stoppen met roken en meer.

Ik ben haast kind aan huis. Ben met beide kinderen een keer bij Marijke geweest en dat heeft zeker geholpen. De kinderen zijn ook volledig op hun gemak bij haar.
Ondanks die goede ervaring was ik zeer kritisch toen ik voor mezelf ging om te stoppen met roken. Ik had de afspraak gemaakt maar zat op dat moment niet lekker in mijn vel. Alles al geprobeerd om te stoppen in de afgelopen 32 jaar. Op dit moment ben ik al meer dan 10 weken van het roken genezen. Natuurlijk wil ik af en toe wel en ik mis het soms maar ik kan daar goed mee omgaan en weet ook dat ik me zo verschrikkelijk veel beter voel dan eerst

Kort lontje.

Een mooie krachtige jonge vrouw, zelfstandige, werkt met dieren. Ze had een kort lontje en wilde eraf. Ze schaamde zich ervoor. Ze kon heel goed uitleggen hoe het bij haar werkte en maakte het heel visueel voor me. Ook wist ze heel goed hoe ze het wel wilde. De oplossing. Na de eerste sessie kwam ze terug en was helemaal in de war. Ze was niet één keer over de rode gegaan, maar in plaats daarvan begon ze nu te huilen. Dat was ook niet wat ze wilde.Ik was zo blij met dit resultaat. De invulling van die “over de rode” momenten was het enige wat nog gedaan moest worden. Nog één sessie en het was klaar. Ze was zo gelukkig!!

Balans in je leven.    

Ik was zo uit balans, van het padje en helemaal van m’n stuk. Na één sessie ben ik er weer. Alsof ik nieuwe ogen heb of alsof de wereld is opgepoetst, ik zie alles helder, geniet er weer van en voel me zo ongelooflijk sterk!! AW

Kindersessie zindelijkheid. 

Ik ben 1X bij Marijke geweest. Ik vond hypnose leuk. Ik ben droog!! Ik heb niet meer in mijn slaap in bed geplast!! En ik heb mijn magische dier bij me, hij helpt me altijd. BdJ 9 jr. 

ADHD powersessie. 

Ik ben één keer bij Marijke geweest en had direct veel rust in mijn hoofd, ik kan me beter concentreren en voel me veel gelukkiger. Ik heb nog wel ADHD maar niet meer die rommel in mijn hoofd. Zo is het beter. RvK 11jr. 

Leerproblemen. 

Ik ben 2X bij jou geweest. Ik vond het fijn en het heeft me goed geholpen. Ik merk dat ik me beter kan concentreren. Ik kan in de klas geluiden en prikkels buitensluiten. Ik kan in mijn hoofd alles beter ordenen en terug vinden voor een toetst. Ik merk dat ik me sterker voel en niet meer zo faalangstig. AW 19 jr. 

Burn-out.

Of het nu kwam van hypnose of ook van het zonnetje dat doorbrak, hoe dan ook ik heb 3 sessies gehad en ik ben direct begonnen met het afbouwen van de antidepressiva. Ik knapte eigenlijk direct op omdat ik ‘s nachts weer kon slapen. Ook van de gesprekken heb ik veel geleerd. Ik pas het nog steeds toe. Het heeft me inzicht gegeven in mijn doen en laten en dat had ik nodig. Ik zal ervoor zorgen nooit meer in zo’n afschuwelijke situatie te komen. Ik vond hypnose trouwens ook heel fijn. Die rust en ontspanning is heerlijk.
A de G. 55 jr. 

Meer rust in je leven.
Hallo Marijke, Het is nu ongeveer 8 maanden geleden dat ik onder jouw begeleiding onder hypnose geweest ben. Ik heb twee hypnose-sessies bij je gevolgd. De eerste herinner ik mij vooral als een prettige kennismaking met hypnose. In de tweede sessie heb ik gekeken naar mijzelf. het was een bijzondere ervaring om mijn gedachten, verlangens en uiteindelijk mijn diepste zelf te mogen zien. Verrassend ook, want het was verrassend kalm in mijzelf.

Ik heb jouw begeleiding bij het onder hypnose gaan als erg prettig ervaren. Met name dat je zei dat ik aan de twee behandelingen die je gegeven hebt waarschijnlijk genoeg heb gaf me het gevoel dat je echt het welzijn van je cliënten op het oog hebt en niet je portemonnee. Nogmaals bedankt wat je voor mij gedaan hebt en veel succes met je praktijk. Ik kan je echt van harte aanbevelen! M.P

Burn-out.
Ik was zwaar over spannen ..
Een sessie bij jou  .Heeft wonderen gedaan ..Ongelooflijk. . K.T.