Stoppen met roken in één dag

Uniek in Nederland!
90% stopt in één keer!
Gun jezelf een leven zonder roken!!

Pak deze kans!! Het is nog nooit zo makkelijk geweest om te stoppen. Dit is echt uniek. Stoppen met roken na 1 hypnose sessie! Echt waar 90% stopt na 1 sessie!

Hoe kan dat?

Dat kan omdat het een unieke sessie is! Het gaat om jouw manier van roken, jouw woorden, emoties én jouw reden om te stoppen! Dat brengen we allemaal in kaart… en dan ga je in hypnose en dan kan het dat je een uurtje later de deur uit loopt en dat je gestopt bent met roken!

Hoe werkt het?

  1. Je belt  T 0515 44 35 88 of gebruikt onderstaand formulier.
  2. Je boekt een sessie en komt in mijn praktijk.
  3. We gaan eerst in gesprek over jouw unieke manier van roken. We brengen jouw specifieke manier van roken helemaal in kaart.
  4. Plus de reden waarom je wilt stoppen, ook heel belangrijk! Dat waar jij gelukkig van kunt worden! Stel je voor een leven zonder roken!
  5. Dan ga je in hypnose……….. en dan is de kans héél groot dat jij de deur uitloopt en gestopt bent met roken!!!!!
Lekker makkelijk toch? En dat voor maar €150,00 dat kan snel uit!
Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

 

Ervaringen.
Ik durf het bijna niet te geloven, ik ben er zo ongelooflijk blij mee. Ik ben gestopt met roken. Straal als een kerstboom, zo gelukkig ben ik!! 34 jaar gerookt!
D d V. 54 jaar.

Ik heb vanaf mijn 15e gerookt. Wilde al heel lang stoppen maar het lukte niet. Was er zo klaar mee! Na 1 sessie ben ik gestopt! Ik voel me zoveel fitter!
J. M. 73 jaar.

Ik heb maar 1 sessie nodig gehad om te stoppen. Ik heb het aan iedereen verteld die het wilde horen!! Ik had een stapeltje visitekaartjes meegenomen en heb die allemaal uitgedeeld. Dit gun je iedereen!
J.S 38 jaar.

Ik geniet van de tijd die ik nu over heb voor andere dingen. Ongelooflijk hoeveel tijd ik heb weggerookt!! Ik geniet van mijn vrije tijd!!
MvW 57 jaar.

Ik heb een paar dagen bijna hyperventilatie gehad na de sessie. Dat kwam omdat ik nu alleen maar heerlijke verse zuurstof inademde. Ik was duizelig van geluk! Levensenergie stroomt door me heen. Ik ben gestopt. Geweldig!!
Z.V 62 jaar.

Lees meer over Kamerlid die stopte met behulp van hypnose! 

Wil jij problemen oplossen? Wil je afvallen? Wil je van je angsten en fobieën af? Wil je de balans in je leven herstellen? Wil jij je burn-out te lijf? Heb je coaching nodig? Wil je beter omgaan met dyslexie? Wil je van je faalangst af en meer zelfvertrouwen? Wil je alles weten over hypnose? Heb je eenkindmet een probleem? Heeft jouw puber hulp nodig? Heb je last van buikpijn of prikkelbaar darm syndroom? Heb je een veel te kort lontje? Wil je stoppen met roken?