Stress is een naar buiten gerichte emotie, het is het signaal, er is gevaar! Het is een overlevingsmechaniek. Het zorgt ervoor dat je extra bloed in de spieren van armen en benen krijgt om in actie te komen. Het legt je spijsvertering en immuunsysteem plat en verhoogt het cortisol en adrenaline niveau in je lichaam. Stress vreet energie. Je bloeddruk en hartslag stijgt, je spieren spannen zich, je ademhaling wordt sneller, je handen worden koud en het zweet breekt je uit. Het zorgt er ook voor dat je niet goed besluiten kunnen nemen, dat kan mag je later als je in veiligheid bent weer doen.

Als je relaxed bent, werken je organen optimaal, je hartslag is lager, je kunt wel overwogen denken en doen. Je voelt je beter en je kunt in ontspannen toestand veel langer doorgaan.

Stress reduceren.

Een leven zonder stress is onzin. Dat bestaat niet. Maar je kunt wel leren omgaan met stress, door de balans in de gaten te houden en na stress ontspannen. Bewustzijn van stress en bewust omgaan met stress. Ik kan je heel veel tips en handvatten geven om te ontspannen. Maar ook kunnen we de hypnotherapie inzetten om je te helpen stress minder hoog op te laten lopen. Ook gaan we onderzoeken wat je triggers zijn en onderzoeken hoe je minder stress ervaart bij triggers.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Wat doet ontspanning voor je?

Als je ontspannen bent functioneert niet alleen je innerlijke informatiestroom beter; je gedachten worden geordend en komen tot rust, je organen krijgen voldoende bloed toegevoerd, je immuunsysteem functioneert volop én je cellen herstellen door rust. Je bent minder vatbaar voor bacteriën en virussen, je bent minder vatbaar voor invloeden van buitenaf. Je bent een betere versie van jezelf als je ontspannen bent! Hypnose is een heel fijne en snelle manier om te ontspannen. Je kunt een sessie kopen en die zo vaak je wilt inzetten!

Hypnotherapie voor meer rust in je leven.

De hypnose alleen al is ontspanning. Deze therapievorm geeft je direct rust. Deze weldaad van ontspanning ervaren mensen vaak als; zie je wel ik kan het wel!
De sessies zijn uniek en afgestemd op jouw specifieke behoefte. Je gaat de hypnose ervaren als weldaad en je krijgt ontspanningsoefeningen mee. Zodat jij beter kunt functioneren en weer genieten van het leven.

Hypnose voor thuis.

Je kunt een algemene sessie kopen via de webshop. Gun jezelf de rust en het herstel. Je mag zo vaak in hypnose gaan als je maar wilt. Deze sessie duurt ongeveer een half uurtje en geeft je een totale ontspanning. Je zult ook merken dat je steeds makkelijker en dieper in hypnose kunt gaan, dat maakt het des te functioneler.

Klik hier en maak een afspraak.

Ziek van stress.

Als je ziek wordt van stress dan heb je het over schadelijke stress, langdurige stress, traumatische stress. Dat kan zich uiten in; hoofdpijn, buikpijn (PDS), spanning in je lichaam, nek of schouders, hartkloppingen, oorsuizen, slaapproblemen, burn-out of overspannen, kort lontje, irritatie, somberheid, lusteloosheid, vermoeidheid, moeilijk omgaan met anderen.

Langdurige stress put je uit, klachten worden steeds erger. Ook krijg je steeds meer fysieke klachten of je raakt depressief. Je immuunsysteem wordt door de cortisol onderdrukt.
Ook kan het je gedrag zodanig beïnvloeden dat je jezelf niet meer herkent, zo kortaf of kritisch. Je kunt ook meer gaan eten of drinken of je ontspanning zoeken in verslavingen.

Het kan je werk beinvloeden doordat je je niet goed meer kunt concentreren, waardoor je in een burn-out kunt raken. Of je werk kan je zoveel stress opleveren dat je burn-out raakt.

Zo kom je door de gevolgen van stress in een vicieuze cirkel van negatieve gedachten en handelingen.

Wat ik je kan bieden.

  • EFT emotional freedom techniek. Die kan je overal en altijd inzetten.
  • De essentiële olie, b.v. de lavendel deze breekt cortisol af.
  • Ontspanningsoefeningen
  • Hypnose, met als doel weer wennen aan ontspanning.

Wil jij; stoppen met roken, afvallen, een leven zonder angst en fobie, uit je burn-out komen, verlost van je eetproblemen, meer zelfvertrouwen, stress reduceren, omgaan met je HSP, omgaan met PDS, leren pijn te beheersen, je depressie de baas worden, migraine voorkomen, beter omgaan met hormonale issues als PMS, menstruatie klachten, overgang, beter concentreren en leren, of je verslavingen de baas worden? Maak dan een afspraak.