Stress reductie

Stress is een overlevingsmechaniek van het lichaam.
Je moet kunnen, vluchten, vechten of bevriezen. Je lichaam is optimaal alert. Ervaar je heel veel stress dan kun je lichamelijk en geestelijk ziek worden.

Ziek van stress.
  1. hoofdpijn en buikpijn. PDS. 
  2. spanning in je lichaam
  3. hartkloppingen
  4. oorsuizen. 
  5. slaapproblemen.
  6. burn-out

Hypnose geeft directe rust.

Hypnose is direct rustgevend. Door hypnose kun je de vicieuze cirkel doorbreken. Ik adviseer dan ook om een MP3 met een hypnose sessie voor rust en herstel mee te nemen en thuis te doen! Zo vaak je maar wilt. Je zult steeds makkelijker, sneller én dieper kunnen ontspannen! Dat is de eerste stok in het wiel.

Balans is beter omgaan met stress en relax!

Je hebt stress nodig om ontspanning te voelen. De balans ligt in het midden. Als je je balanspunt hebt ervaren, het centrum, kun je meebewegen. Heb je stress, prima, beweeg mee en komt daarna terug in het centrum. Heb je een moment van ontspanning, helemaal goed, geniet ervan en kom terug in het centrum. Je komt steeds terug in het centrum, als een tuimelaar. Dit heet homeostase, het evenwicht van alle functies in je lichaam.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Met hypnose meer rust in je leven.  

We onderzoeken je stress triggers en de momenten wanneer jij kunt ontspannen. Dit om je stress triggers met hypnotherapie aan te pakken en om je rust momenten uit te breiden. Ook krijg je effectieve ontspanningsoefeningen mee. Zie hier voor meer tips. 

Ziek van stress.

Stress gerelateerde aandoeningen zijn: Burn-out, angst en fobie, depressie, dwang, prikkelbaarheid, kort lontje, prikkelbaar darm syndroom,hoofdpijn, buikpijn, hoge bloeddruk, migraine, paniekaanvallen, hartklachten, stressreductie, meer rust in je leven, eetproblemen, suikerziekte, epilepsie, reuma, kanker, dementie en Alzheimer zijn stress gerelateerde aandoeningen

Wil jij minder stress in je leven? Wil jij de controle terug? Wil jij je weer sterk en waardevol voelen? Wil je beter leren opkomen voor jezelf? Wil je meer respect en liefde voor jezelf voelen? Wil je de controle over je eigen leven? Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem dan contact met mij op.