Verbeter concentratie/geheugen.

Onze hersenen zijn constantcentrum kind en pubrecoaching (66)
informatie aan het verwerken. Hierbij maakt het gebruik van de aangelegde paden.
Het verwerkt niet alleen informatie, maar slaat het op, houdt het vast, haalt de belangrijkste punten eruit én zorgt ervoor dat je de info terug kunt vinden. Dit hele proces gaat onbewust dus hebben we daar weinig invloed op.

Drukte en chaos in je hoofd.

Heb je veel aan je hoofd? Speelt veel en je moet veel? Heb je veel te regelen en te doen? Of er is sprake van AD(H)D of hooggevoeligheid? Of heb je een hersenbloeding of infarct gehad en is het een rommeltje in je hoofd? Wat de oorzaak ook is, soms is het net alsof je alle ballen hoog moet houden. Je staat onder grote spanning en stress. Ook ben je verward. Emoties maken het ook niet makkelijker om alles goed op een rijtje te houden.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Hypnose helpt.

Tijdens een speciale hypnose sessie gericht op het ordenen van je hoofd geef ik het onderbewuste de opdracht te ordenen, op te ruimen wat weg kan, vooraan te zetten wat belangrijk is en achteraan wat later nog eens van pas kan komen. Ook ga ik goed kijken naar de verbindingen tussen diverse hersendelen. Wordt informatie nog wel goed doorgegeven of moeten verbindingen worden versterkt of verbroken? Ik ga specifiek aan de slag met wat mensen aangeven. Ook bij kinderen werkt dit heel goed.
Je krijgt rust en orde in je hoofd, je adrenaline gehalte zakt en je voelt dat je helemaal tot rust komt. Ook geef ik je altijd een suggestie mee zodat je dit proces thuis kunt herhalen als jij dat nodig hebt.

Concentratie en geheugen verlies.

Vergelijk het eens met een computer, daar sla je ook veel data op. Om het terug te vinden moet je een duidelijke mappen structuur aanbrengen, deze mappen duidelijk labelen en opslaan. Als je chaotisch, druk en overbelast bent dan gaat dit proces niet goed. Wat je nodig hebt is een grote schoonmaak. Dat kan tijdens hypnose.

Als je het gevoel hebt dat je hoofd vol informatie zit, té vol om je goed te concentreren, dan je bent snel afgeleid door gedachten die voorbij schieten en kun je informatie niet goed vinden. Dat voelt als geheugen verlies. Het kan ook zijn dat je door spanning en stress voelt dat je hoofd onder druk staat en niet goed functioneert. Dan is het aanbrengen van een afvoerbuis een idee.

Als je door een trauma, hersenletsel of een herseninfarct het idee hebt dat informatie niet goed doorgegeven wordt, dat het niet goed schakelt, er een kink in de kabel zit. Dan is het nodig de verbindingen te resetten. Zo kun je ook je hoofd helpen beter te functioneren.

Voor iedereen een eigen sessie.

Natuurlijk krijgt iedereen een eigen sessie. Gericht op wat jij denkt nodig te hebben. Heel vaak geven mensen duidelijk aan wat ze denken dat eraan schort. Dat is dan voor mij een uitgangspunt.
Bij een computer kun je geheugen toevoegen, jammer genoeg bij ons niet. Als je regelmatig iets zoekt en het niet kunt vinden, je kunt er niet opkomen. Dan kun je onzeker worden. Zeker als je ook nog examen moet doen of anders moet presteren. Je kunt niet goed functioneren en presteren. Gun jezelf de kracht van hypnose.

Wil jij leren je beter te concentreren? Wil je sneller en effectiever leren leren? Wil jij effectiever leren concentreren? Wil jij een beter geheugen? Wil jij orde in je hoofd? Wil jij rommel opruimen? Wil je niet meer chaotisch zijn? Wil je balans herstellen? Heb je coaching nodig? Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem contact met mij op.