Virtuele maagband.

Een virtuele maagband. 
3 sessies van ca. 2 uur.
€ 500,00
  • Je krijgt 3 unieke sessies.
  • Een hypnose sessie voor thuis.
  • Een ontspanningsoefening.
  • Je leert zelfhypnose.
  • en je krijgt mailtjes vol tips en handvatten.

Een virtuele maagband.

Deze is bedoelt voor mensen die overeten, die geen bodem ervaren. Mensen die teveel eten en de hele dag door.

Geen bloederige riskante operatie, geen grote ingreep waarvan je lang moet herstellen. Een virtuele maagband is een prachtige oplossing voor mensen die een probleem hebben met eten. We pakken de oorzaak van overgewicht aan en geven je een mooie passende oplossing. Een maag die veel minder inhoud kan opnemen! Je gaat minder eten en dus afvallen.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Sessie 1. Dit is een diepte sessie.

Hoe zit het met jouw zelfvertrouwen? We geven je zelfvertrouwen een boost.
We bespreken een ander eetpatroon, hoe zie je dit, wat wil je?
Het is heel belangrijk dat je stopt met zoetigheid omdat zoetigheid je wilskracht ondermijnd. De hang naar zoetigheid pakken we aan.
Het nieuwe eten. Wat wil je wel!!
Belemmeringen opruimen, dat wat je tegen werkt, weg ermee.
Stressvrij eten. Het nieuwe eten is met aandacht, genieten van het eten.

Sessie 2 De grote verandering.

Is je zelfvertrouwen groot genoeg voor deze grote verandering? Zo niet, dan gaan we daar eerst mee aan de slag. Dan neem je heel bewust de keuze, een heel bepalende keuze, plaats jij die maagband, ben je het heel zeker van plan? Als je antwoord 100% ja is gaan we verder.  Jij legt de virtueel de maagband aan op de plek die goed voelt voor jou. Je doet dit zelf, met heel veel aandacht.  Als je 100% zeker weet dat jij die maagband goed hebt aangelegd, dan weet je dat je minder gaat eten.

Sessie 3 De afronding.

Tijdens deze sessie evalueren we de vorige en kijken we naar je wensen. Voel je dat iets je tegenhoudt, dat je maagband niet helemaal goed zit, heb je ervaren dat er toch nog een trigger is die je aanzet tot eten? Dan werken we daaraan.
Weet dat op deze manier afvallen een liefdevol proces is, je mag afvallen, je moet niet. Daarom is eten zonder stress zo belangrijk, mindful eten, eten met aandacht en smaak. We zetten de puntjes op de i!  We gaan het hele proces nog eenmaal langs en dan ronden we af. Dan mag jij de rest van je leven genieten van het resultaat.

Nieuwe lifestyle ontwikkelen.

Met de keuze voor een maagband ga jij de uitdaging aan om een nieuwe lifestyle ontwikkelen. Je leert hoe je kunt onderzoeken welke voeding bij je past. Je gaat bewust eten, met aandacht. Wat hebben voeding en emoties met elkaar te maken? Wat hebben voeding en hormonen met elkaar te maken?

Ervaring van anderen.

Maagband. Ik heb gekozen voor een maagband en ik heb gevraagd om mijn gedachten te veranderen. Ik was de hele dag door in gedachten met eten bezig. Ik heb de maagband duidelijk gevoeld. Ik heb 3 dagen buikpijn gehad, daar waar ik die maagband had aangelegd. Daar was ik toch wel flink van onder de indruk. K.d. G. 54 jaar.

Na 1 sessie heb ik eigenlijk geen zoetigheid meer aangeraakt. Ik kreeg daardoor zoveel rust in mijn lijf daar knapte ik al zo van op. De tweede sessie hebben we gebruikt om het stress eten aan te pakken, niet eten omdat je honger hebt, maar omdat je stress voelt. Ook hier voelde ik direct resultaat van de sessie. Ik kon in alle rust mijn eten klaarmaken zonder dat ik van alles in mijn mond stopte om die onrust. Door die rust, maakte ik tijd om mijn eten in alle rust klaar te maken en op te eten. Eten is een andere beleving geworden. Heel bijzonder. M v W 48

Ik wilde graag een maagband, ik kan zo ongelooflijk veel eten. Ik heb van die buien, dat is niet best. Ik wil van dat oude probleem af. Het gaat met mij aan de haal. Ik kan dan niet stoppen en eet gewoon door. Ik heb een tijdje me heel down gevoeld, minderwaardig en naar. Ik weet dat ik toen begonnen ben met dit gedrag. Ik weet nu dat ik als ik me ooit weer down voel, mijzelf kan troosten met aandacht en liefde. Dat voelt veel beter. Ik ben met 100% winst de deur uit gegaan. S d B 52.