Virtuele maagband.

Een virtuele maagband door een nieuwe leefstijl. 
Dit is een serie van 3 sessies die plaatsvind in een periode van ca. 5 weken. Dit programma bestaat uit verschillende therapeutische interventies en hypnotherapie. In deze periode gaan we samenwerken aan een optimaal resultaat, wat mag je verwachten?

  • 3 sessies van ca. 2 uur.
  • Je krijgt 3 unieke sessies.
  • De virtuele maagband.
  • Een hypnose sessie voor thuis.
  • Een ontspanningsoefening.
  • Je leert zelfhypnose.
  • En je krijgt mailtjes vol tips en handvatten.

In deze periode ben je bewust bezig een nieuwe leefstijl te ontwikkelen. Je mag alles eten, dat is een groot verschil met andere diëten. De meeste eetgewoontes zijn onbewuste programma’s geworden. Tijdens deze sessies gaan we die programma’s aanpassen. Een nieuwe leefstijl, geen dieet of bewegingsschema. Een nieuwe leefstijl die bij jou past. Die nieuwe leefstijl is gericht op; eten zonder stress, eten dat wat goed voor je is, dat waar je energie van krijgt. Je gaat ervaren dat je energie krijgt van goede voeding en dat je hierdoor je veel energieker, fitter en vooral fijner voelt!

Een virtuele maagband.

Deze is bedoeld voor mensen die overeten, die geen bodem ervaren. Mensen die teveel eten en de hele dag door. Mensen die zonder rem kunnen dooreten.
Geen bloederige riskante operatie, geen grote ingreep waarvan je lang moet herstellen. Een virtuele maagband is een prachtige oplossing voor mensen die een probleem hebben met eten. We pakken de oorzaak van overgewicht aan en geven je een mooie passende oplossing. Een maag die veel minder inhoud kan opnemen! Je gaat minder eten en dus afvallen.

Een voorwaarde voor succes is dat je open staat voor deze therapievorm en open en eerlijk het proces ingaat. We gaan een samenwerking aan die gericht is op jouw unieke relatie met eten en bewegen. De verandering die je mag verwachten is een verandering voor nu en langere termijn.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88
Sessie 1. De eerste stap.

Hoe zit het met jouw zelfvertrouwen? We geven je zelfvertrouwen een boost.
We bespreken een ander eetpatroon, hoe zie je dit, wat wil je?
Het is heel belangrijk dat je stopt met zoetigheid omdat zoetigheid je wilskracht ondermijnd. De hang naar zoetigheid pakken we aan.
Het nieuwe eten. Wat wil je wel!!
Belemmeringen opruimen, dat wat je tegen werkt, weg ermee.
Stressvrij eten. Het nieuwe eten is met aandacht, genieten van het eten.

Sessie 2 De grote verandering.

Is je zelfvertrouwen groot genoeg voor deze grote verandering? Zo niet, dan gaan we daar eerst mee aan de slag. Dan neem je heel bewust de keuze, een heel bepalende keuze, plaats jij die maagband, ben je het heel zeker van plan? Als je antwoord 100% ja is gaan we verder.  Jij legt de virtueel de maagband aan op de plek die goed voelt voor jou. Je doet dit zelf, met heel veel aandacht.  Als je 100% zeker weet dat jij die maagband goed hebt aangelegd, dan weet je dat je minder gaat eten.

Sessie 3 De afronding.

Tijdens deze sessie evalueren we de vorige en kijken we naar je wensen. Voel je dat iets je tegenhoudt, dat je maagband niet helemaal goed zit, heb je ervaren dat er toch nog een trigger is die je aanzet tot eten? Dan werken we daaraan.
Weet dat op deze manier afvallen een liefdevol proces is, je mag afvallen, je moet niet. Daarom is eten zonder stress zo belangrijk, mindful eten, eten met aandacht en smaak. We zetten de puntjes op de i!  Mocht je nu ervaren dat je emotioneel nog iets hebt wat je tegenhoudt dan gaan we dat in deze sessie aanpakken. Dan gaan we bij deze sessie de diepte in om in de kern verandering aan te brengen.
We gaan het hele proces nog eenmaal langs en dan ronden we af. Dan mag jij de rest van je leven genieten van het resultaat.

  • Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor je eigen doelen, handelen en gewichtsverlies.
Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Nieuwe lifestyle ontwikkelen.

Met de keuze voor een maagband ga jij de uitdaging aan om een nieuwe lifestyle ontwikkelen. Je leert hoe je kunt onderzoeken welke voeding bij je past. Je gaat bewust eten, met aandacht. Wat hebben voeding en emoties met elkaar te maken? Wat hebben voeding en hormonen met elkaar te maken? Je gaat op ontdekkingsreis.

Ervaring van anderen.

Het heeft me veel meer opgeleverd dan ik ooit had kunnen denken. Ik ben bijvoorbeeld veel rustiger geworden. Ik heb veel meer rust in mijn leven en ook in mijn emoties. Ik ben ook veel vriendelijker geworden, zowel voor mezelf als ook voor anderen. Ik ben met eten bezig omdat ik me er goed bij voel. Ik heb die obsessie niet meer. Ik wil die fijne energie houden en kies zonder moeite voor goede voeding.

Ik heb de zelfhypnose geleerd en dat is een leuke! Die pas is op heel veel dingen toe! Ik ben zo ongelooflijk opgelucht en verrast. En ik heb ervan genoten, het was een kadootje voor mezelf. Dankjewel. 49 jaar. S.N

 

Maagband. Ik heb gekozen voor een maagband en ik heb gevraagd om mijn gedachten te veranderen. Ik was de hele dag door in gedachten met eten bezig. Ik heb de maagband duidelijk gevoeld. Ik heb 3 dagen buikpijn gehad, daar waar ik die maagband had aangelegd. Daar was ik toch wel flink van onder de indruk. K.d. G. 54 jaar.

Na 1 sessie heb ik eigenlijk geen zoetigheid meer aangeraakt. Ik kreeg daardoor zoveel rust in mijn lijf daar knapte ik al zo van op. De tweede sessie hebben we gebruikt om het stress eten aan te pakken, niet eten omdat je honger hebt, maar omdat je stress voelt. Ook hier voelde ik direct resultaat van de sessie. Ik kon in alle rust mijn eten klaarmaken zonder dat ik van alles in mijn mond stopte om die onrust. Door die rust, maakte ik tijd om mijn eten in alle rust klaar te maken en op te eten. Eten is een andere beleving geworden. Heel bijzonder. M v W 48

 

Ik wilde graag een maagband, ik kan zo ongelooflijk veel eten. Ik heb van die buien, dat is niet best. Ik wil van dat oude probleem af. Het gaat met mij aan de haal. Ik kan dan niet stoppen en eet gewoon door. Ik heb een tijdje me heel down gevoeld, minderwaardig en naar. Ik weet dat ik toen begonnen ben met dit gedrag. Ik weet nu dat ik als ik me ooit weer down voel, mijzelf kan troosten met aandacht en liefde. Dat voelt veel beter. Ik ben met 100% winst de deur uit gegaan. S d B 52.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88