Vrouwen

Hypnotherapie voor vrouwen.

Wij vrouwen

Wij vrouwen kunnen het leven doorgeven. Daarvoor zijn wij uitgerust met een aantal instrumenten die het leven spannend, afwisselend, kwetsbaar, soms pijnlijk en vervelend, maar ook wonderschoon kunnen maken.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Hormonen en de maan.

Onze cyclus is een maandelijkse beweging van menstruatie, de tijd naar de ovulatie, ovulatie en de periode daarna.Wij maken maandelijks meer hormonale schommelingen door dan een man zijn hele leven. Zijn we afgestemd op de natuur, dan ovuleren we met volle maan en worden we ongesteld bij donkere maan. De dagen voorafgaand aan de menstruatie willen we eigenlijk het liefst met een dekentje, kruikje, warme thee in een hoekje van de bank zitten. Het feminisme is nu wat doorgeschoten. In Italië willen ze vrouwen een dag verlof geven om aan die natuurlijke behoefte gehoor te geven. Eigenlijk is dat niet zo gek, PMS wordt met name toegeschreven aan tegen de behoefte ingaan!

Onze cyclus en de maatschappij van nu.

Er wordt van ons verwacht dat we net als mannen gewoon altijd door kunnen gaan. We moeten tijdens een zwangerschap zolang mogelijk doorgaan, hebben kort verlof. Borstvoeding mogen we natuurlijk geven en dat wordt in de meeste CAO’s omschreven, maar de praktijk wijst uit dat het lastig is om vol te houden. Als onze kinderen ziek zijn worden we geacht door te werken. Ik denk dat het tijd wordt dat we meer ons gevoel gaan volgen.

Hypnotherapie en emotiemanagement.

Met behulp van deze twee therapie vormen kan ik je heel veel tools geven om je te redden op een manier die niet ten koste gaat van jou! Je krijgt korte ontspanningsoefeningen. Je leer anders omgaan met energie en emoties. Je zult zien dat je daar veel aan gaat hebben.

Kinderwens.

Een kinderwens is een diepgaande wens die niets te maken heeft met realiteit of bewuste keuzes. Die zit heel diep. Conceptie is het samenkomen van alle elementen. Niet alleen dat wat we bij biologie leren. Wat maakt dat je net toen zwanger werd. Je emoties en overtuigingen spelen een rol bij de conceptie.

Onvervulde kinderwens.

Lichamelijke en emotionele processen hebben invloed op een kinderwens, laat de wet van de aantrekkingskracht maar voor je werken. Visualiseer een zwangerschap en jouw kind en ga in gedachten contact maken met dat beeld. Speelt er iets op onbewust niveau wat een zwangerschap tegenhoudt? Dan kan ik met hypnotherapie die belemmering opheffen. We kunnen alles in het werk zetten om het proces positief te beïnvloeden.

Ongewenst zwanger of miskraam.

Het kan je helemaal uit balans brengen. Je hele leven staat op de kop. Toch overkomt het je niet voor niets. Wil je de diepere dimensie ervaren. Wil je vanuit je vrouwelijkheid omgaan met dat wat op je pad komt. Hypnotherapie kan je daarbij helpen.

Zorg voor jezelf.

Vrouwen hebben nogal de neiging als laatste voor zichzelf te zorgen. Ze zetten zichzelf op de laatste plaats. Maar om goed voor anderen te zorgen is het juist zo belangrijk jezelf goed te verzorgen. Zet jezelf maar eens wat meer vooraan. Zorg voor jezelf. Je zult zien dat je beter, liefdevoller en met meer passie voor anderen gaat zorgen.

Trauma verwerken.

Seksueel misbruik, een miskraam, geboortetrauma herstellen, wij vrouwen zijn nogal geneigd ons zelf de schuld te geven. Wegcijferen is ook iets wat we goed kunnen. Toch is het zo ongelooflijk belangrijk trauma goed te verwerken. Hypnotherapie biedt heel veel mogelijkheden om je te helpen je trauma te verwerken. Gun het jezelf.

Liefde voor jezelf.

Sta er elke dag als je opstaat maar eens even bij stil hoe bijzonder het is weer een nieuwe dag te beginnen. Bedank de nieuwe dag. Bedank ook je lichaam, bedank je voeten, ze dragen je elke dag. Bedank je ogen, ze laten je zien. Bedank je hormonen, ze maken je vrouwelijk. Bedank je handen, ze laten je liefdevol vasthouden. Gun jezelf de kracht van hypnose, vrouwen.

Wil jij problemen oplossen? Wil je afvallen? Wil je van je angsten en fobieën af? Wil je de balans in je leven herstellen? Wil jij je burn-out te lijf?  Wil je van je faalangst af en meer zelfvertrouwen? Wil je alles weten over hypnose? Heb je een kind met een probleem? Heeft jouw puber hulp nodig? Heb je last van buikpijn of prikkelbaar darm syndroom? Heb je een veel te kort lontje? Wil je stoppen met roken? 

Wil jij snel en effectief problemen oplossen? Geloof jij in je eigen kracht? Wil jij de controle terug over je eigen leven? Wil je weer positief in het leven staan? Wil je sterk en energiek de dag beginnen? Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem dan contact met mij op.