Wat is hypnose?

Is een kunstmatig opgewekte trance,  gekenmerkt door verhoogde vatbaarheid voor suggestie. Hypnose wordt uitgevoerd door geleide hypnotiseurs, die een speciale procedure volgen om de geest van de behandelde persoon in een tranceachtige toestand te brengen.
Bron: Wikipedia.

Hypnose is meetbaar.

Overdag trillen je hersenen op een hogere frequentie dan ‘s nachts. Tijdens de hypnose trillen je hersenen op een lage frequentie. Gebleken is, is dat je onderbewustzijn beïnvloedbaar is als je hersenen op een lage frequentie trillen.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Hypnose is ontspanning.

Niet meer of minder. Je bereikt die ontspanning door mijn stem en mijn instructies te volgen. En geloof mij, hypnose is een heerlijke ontspanning, gun jezelf dat momentje. Het heelt je lichaam en geest. Je mag even bewust genieten van de kracht van hypnose.

Hypnose is zo oud als de mensheid.

Via rituelen, vervoering, trance, hypnose en extase probeerden mensen vroeger in contact te komen met god of goden. In het oude Egypte werd hypnose gebruikt om mensen te genezen. De Romeinen gebruikten hypnose bij pijn. In de Bijbel staat hoe God, Adam in diepe slaap bracht om uit een deel van hem, Eva te maken en hoe Jezus handoplegging deed om wonderen te verrichten. Ook beroemde psychologen en psychiaters als Freud en Erickson gebruikten hypnose en schreven erover.

Wil jij problemen oplossen? Wil je afvallen? Wil je van je angsten en fobieën af? Wil je de balans in je leven herstellen? Wil jij je burn-out te lijf? Wil je beter omgaan met dyslexie? Wil je van je faalangst af en meer zelfvertrouwen? Wil je alles weten over hypnose? Heb je een kind met een probleem? Heeft jouw puber hulp nodig? Heb je last van buikpijn of prikkelbaar darm syndroom? Heb je een veel te kort lontje? Wil je stoppen met roken of blowen? Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem contact met mij op.