We leven in een gekke onrustige tijd, er is veel stress. We leven in een magnetron, ons voedsel is schraal en heeft niet genoeg voedingstof meer. Ons politici zijn in een machtsstrijd afgedwaald van de bevolking, het weer is in de war. Overal ligt troep, het is geen wonder dat we in de war zijn. We hebben me-time nodig maar lopen aan onszelf voorbij in een waan van drukte.
Neem de tijd voor jezelf, je hebt het nodig. Je binnenwereld is net zo belangrijk als de buitenwereld. Je hoeft geen yoga te doen of mediteren, ga wandelen, in de natuur op een bankje zitten en kijken, doe iets waar je verstand bij uit gaat. Schuren, schilderen, tekenen, tuinieren, muziekmaken of luisteren, iets waarbij je de tijd kunt vergeten. Dat is tijd waarin je gedachten afdwalen en je tot rust komt. Even afstand nemen van de waan, de drukte.
Het is de enige manier om dit vol te kunnen houden.
Me-time je hebt het nodig.

Hypnose is totale ontspanning van lichaam en geest.

Door die diepe ontspanning herstel je en laad je op voor de volgende ronde. Je zou alleen de hypnose al in kunnen zetten om te herstellen, of om in balans te komen. Gewoon de ontspanning van hypnose is genoeg. Gun jezelf die rust en ontspanning. Gun jezelf die tijd voor jezelf. Je hebt het meer nodig dan je denkt.

We staan de hele dag AAN.

Volledig afgestemd op alle prikkels die overal om ons heen aanwezig zijn. Het bliept, zoemt, ringt of wat dan ook. We staan volop in verbinding met anderen, het zit onder 1 knop.
Maar het kost zoveel energie. Je hebt geen rust, geen stilte geen moment voor jezelf.
In hypnose ervaar je volledige rust, diepe stilte en vooral het niets. Deze ontspanning is zo goed voor je, je cellen herstellen optimaal, je hoofd komt tot rust.
Ik hoor van mensen in mijn praktijk dat ze de hypnose alleen al zo ongelooflijk fijn vinden.
Gun jezelf de stilte en ontspanning van hypnose.

Klik hier en maak een afspraak.