Workshop 10 meest gebruikte essentiële oliën

Workshop essentiële oliën.

 1. De meeste gebruikte oliën.
  Er zijn heel veel verschillende oliën, maar er is een top tien. De meest gebruikte oliën. Daar kan je kennis mee maken tijdens de workshop. Ik vertel je over de werking en hoe je ze kan inzetten. Je kunt ze gebruiken voor jezelf maar ook voor kinderen, hoe dat leer je tijdens de workshop.
 2. De meest gebruikte oliën kinderen.
  Ook is er een Workshop speciaal voor kinderen. Hierin spits ik het gebruik van de oliën toe op kinderen. Je moet de oliën voor baby en kind verdunnen, dat leer je hier.
 3. Essentiële oliën voor HSP.  
  Workshop voor hooggevoeligheid, HSP. Hooggevoelige mensen hebben enorm baat bij de pure kracht van essentiële oliën. Ze reageren heel goed op de oliën en kunnen zichzelf ermee afschermen voor invloeden van buiten. Deze workshop is gericht op HSP en hoe je de oliën voor je kunt laten werken, bij het krijgen van rust, balans, een oppepper, bescherming enz.
  Je kunt je hier opgeven. 
Wil jij dat ik een workshop bij jouw thuis geef, dat kan ook. Bel me maar voor een afspraak. 0515 44 35 88


De workshop is gratis.

Wil je oliën gaan aanschaffen dan kan dat via mij, ik heb een aantal in mijn praktijk maar kan ze ook voor je bestellen.
Je kunt je ook inschrijven via mij. Inschrijving kost eenmalig € 25,00 maar als je de Home essential kit of de Familie essential kit koopt dan is inschrijven gratis. Daarbij krijg je flinke korting op aanschaf van een kit.
Eenmaal ingeschreven, krijg je 25% korting op elk flesje olie, plus je worden opgenomen in een facebook en watsappgroep, waarin je al je vragen kunt stellen. In die groep zit heel veel kennis en ervaring. Geef je hier op. 
Dat is echt een heel fijn kenniscentrum, waar je persoonlijke vragen kunt stellen en heel snel antwoord kunt verwachten. Je kunt antwoord krijgen van mensen die professioneel met de oliën werken. Ook kan je vragen stellen over hoe je de olie in kunt zetten voor kinderen. Niet alleen voor ziekte maar ook voor emotionele klachten werken de oliën buitengewoon goed. De geuren zijn zo heerlijk ik gebruik ze als parfum.

 • Het is natuurlijk geen geneesmiddel en je kunt de vraagbaak ook niet zien als vervanging voor een arts. Het is altijd aan te raden een arts op te zoeken om diagnose te stellen en om ziekte te behandelen.