Essentiële oliën van Doterra, zijn heel zuiver en hebben een krachtige werking. Ze helpen om je vitaal en gezond te houden, bij ziekte en herstel, maar ook emotioneel hebben ze heel wat te bieden. Ik gebruik ze zelf ook en ben onder de indruk van de mogelijkheden én het effect. Ook in de praktijk zijn de oliën een fijne aanvulling.

De meeste gebruikte oliën. 
Er zijn heel veel verschillende oliën, maar er is een top tien. De meest gebruikte oliën. Als je die leert kennen dan heb je een geweldige basis.
Je kunt de olie inzetten voor zowel fysieke alsook emotionele doelen. Ik vertel je over de werking van elke olie en hoe je ze kunt gebruiken. Je kunt ze gebruiken voor jezelf maar ook voor kinderen, hoe, dat leer je tijdens de workshop.

Cursusdata op een rijtje. 4 februari. 4 maart. 1 april (kinderen) 15 april (HSP) 29 april, 13 mei Kids kit, 20 mei.

Wil je dat ik bij je thuis kom? Dat kan, zorg jij voor een groepje, dan kom ik.  Bel 0515 44 35 88

De meest gebruikte oliën voor kinderen. 
Deze Workshop is speciaal gericht op hoe je de olie in kunt zetten voor kinderen. Voor kinderen zet je de olie anders in dan voor volwassenen. Het is fijn om de olie in te zetten voor kinderen, natuurlijker en zonder bijwerkingen. 1 april ’19

Eind maart wordt de speciale Kids kit naar Nederland gehaald! 13 mei geef ik daar een workshop over! Dit is een heel bijzondere kit, die je kinderen kunt meegeven zodat ze die zelf kunnen gaan gebruiken!! Meer info volgt.

Essentiële oliën voor HSP.  
Workshop voor hooggevoeligheid, HSP. Hooggevoelige mensen hebben enorm baat bij de pure kracht van essentiële oliën. Ze reageren heel goed op de oliën, de pure kracht van de natuur, in plaats van de chemische geneesmiddelen. Je leert de olie in te zetten om jezelf ermee te beschermen tegen invloeden van buitenaf.  Deze workshop is echt gericht op HSP en hoe je de oliën voor je kunt laten werken, bij het krijgen van rust, balans, een oppepper, bescherming enz. 15 april ’19 

De top tien bestaat uit:

De Air, Deep Bleu, Frankincense, Lavender, Lemon, Melaleuca, On Guard, Oregano, Peppermint, Zengest. Zijn de meest gebruikte oliën. Je leert hoe en waarvoor je ze kunt inzetten. Voor zowel fysieke alsook emotionele klachten.

Wil jij dat ik een workshop bij jouw thuis geef, dat kan ook. Bel me maar voor een afspraak. 0515 44 35 88