Er is veel te weinig bekend over de overgang en dat terwijl het juist een heel belangrijke fase is in het leven van een vrouw en haar gezin.Daarom vond ik het tijd om een workshop te maken die je heel veel informatie geeft.

Wat we gaan behandelen tijdens deze workshop.

  • Je mag horen hoe de overgang een prachtige fase is in je leven waarin je mag loslaten en opruimen, en hoe je hormonen je daarbij helpen. Ik wordt in mijn mening ondersteund door powervrouwen.
  • Je leert een speciale ademhalingstechniek.
  • Tappen op speciale hormoonpunten op je lichaam.
  • Visualisatie voor  opvliegers.
  • en natuurlijk de essentiële olie die je kunnen ondersteunen.

Overgangstherapeut. 

Ik ben sinds kort overgangstherapeut, ik heb de opleiding Stromend door de overgang gedaan en zoveel mooie dingen geleerd die ik graag met jullie wil delen. Ben jij bang voor de overgang? Heb je veel last van de overgang? Dan is dit een heel leerzame en praktische workshop voor jouw.

Het doel is je te laten inzien dat de overgang een heel bijzondere zuiverende fase is naar een stabieler leven waarin je mag genieten van je levenswijsheid. Je hebt zoveel levenservaring en levenswijsheid, je bent een wijze vrouw. Dat is toch iets om naar uit te kijken? Verander je blik op de toekomst!

  1. 6 november woensdag 19.30 tot 21.30 uur
  2. 3 april vrijdagmorgen 9.30 tot 12.30 uur
  3. 12 juni vrijdagmorgen 9.30 tot 12.30 uur

€ 25,00
Hypnosecentrum Sneek.
Almastraat 14. 8601 EW  Sneek.
Gratis koffie/ thee en iets lekkers.