Zijn negatieve gevolgen denkbaar?

Negatieve gevolgen van de hypnose zijn ondenkbaar. Diepe ontspanning kan alleen maar goed voor je zijn. Wat we in de therapie doen is altijd oplossingsgericht. We staan kort stil bij het probleem en richten ons dan op de oplossing. Die oplossing is, wat jij wilt. Waar jij gelukkig van kunt worden, dus gericht op jouw wensen.

Teleurstelling.

Teleurstelling is wel mogelijk, dat je niet kreeg wat je verwachte. Of als het moeilijk wordt de oplossing te vinden omdat we moeten zoeken naar de oorzaak of oplossing van een probleem. Het kan zijn dat er iets heel ver weggeduwd is omdat het heel pijnlijk was. Die speurtocht kost wat meer tijd dan verwacht. Dan is het de vraag of je dat wilt?

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88
Niet in hypnose gaan.

Het komt voor dat mensen niet in hypnose gaan. Als jij niet in hypnose wilt gaan dan is dat natuurlijk heel jammer en zonde. Ik kan je de weg wijzen, jij bepaalt of je wel of niet in hypnose gaat.

Niet tevreden? Laat het me weten!

Natuurlijk zijn er mensen die niet tevreden zijn. Het komt gelukkig zelden voor. Maar als het zo is, laat het me weten! Samen komen we eruit.
Ik ben aangesloten bij NIBIG voor de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen, Zorg. Wkkgz. Als je een klacht hebt neem dan in eerste instantie contact met me op.
Als wij er samen niet uit kunnen komen dan kunnen we contact opnemen met Nibig voor bemiddeling.