Zindelijkheid, bedplassen, hyperactieve blaas

Zindelijk worden is voor sommige hypnose voor kinderen
kinderen een probleem. Het lijkt wel alsof ze de verbinding vanuit hun hoofd naar de blaas toe niet helemaal goed hebben aangelegd. Sommige kinderen blijven ‘s nachts lang bedplassen, er zijn ook kinderen die een hyperactieve blaas hebben en signaaltjes niet goed doorkrijgen.

Hypnotherapie werkt.

Vaak is één sessie voldoende. Tijdens deze powersessie gaan kinderen de verbinding tussen blaas en brein goed aanmaken. We maken de verbinding sterker, breder en mooier. Ze maken contact met de blaas en voelen die heel goed zo worden ze zindelijk. Ook installeren we er een duidelijk signaal bij, zelfs ‘s nachts is die hoorbaar voor bedplassen. Als de blaas hyperactief is gaan we deze herstellen door de kleur te veranderen, of de cellen herstellen, er is zoveel mogelijk zo maken we de blaas minder hyperactief en kan herstel beginnen.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Visualiseren.

Heel vaak zijn het de gevoelige kinderen die blijven bedplassen. De meeste kinderen zijn visueel ingesteld en kunnen heel goed visualiseren hoe een goed werkend plassysteem eruit zien. Ik ga net zolang door tot ze het heel duidelijk, helder en krachtig zien. Zeker weten vanaf nu gaat het goed.

Ervaringen.

Ik krijg elke week een nieuwe onderbroek omdat ik droog ben. Ik heb hele mooie!
Zindelijkheidsprobleem jongetje van 11, 1 sessie.

Ik voel dat mijn blaas beter is. Mijn blaas heeft een andere kleur, deze is beter. Ik voel direct dat het anders is.
Hyperactieve blaas meisje van 9, 1 sessie.

Ik hoor een belletje in mijn hoofd als ik moet plassen. Het belletje is heel duidelijk, ik hoor het ‘s nachts ook.
Bedplassen, meisje van 10, 1 sessie.

Wil jij je eigen kracht weer volop ervaren? Wil jij dat je kind terug komt in zijn eigen kracht? Wil jij je kind helpen onbelemmerd op te groeien? Heb je tijdelijk hulp nodig? Heb je inzicht en balans nodig? Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem dan contact met mij op.