Zwanger zonder stress

Het effect van stress op de zwangerschap;bewust-zwangerschapstress verhoogt de hartslag, doet de bloeddruk stijgen, cortisol wordt aangemaakt en je buik krijgt minder bloed toegevoerd, je organen functioneren minder goed. Je baarmoeder krijgt ook minder zuurstof aangevoerd. Een kind ervaart alles wat een moeder ervaart. Op echo’s is te zien dat kinderen onder invloed van stress, grimassen en stilletjes blijven liggen, afwachten.

Stress uit je leven bannen is moeilijk, maar de gevolgen van stress herstellen is wel mogelijk.

Balans tussen stress en rust.

Tijdens deze speciale hypnose sessie leer je diep te ontspannen. Je krijgt een MP3 met een sessie mee voor thuis.
Zo zul je na stressmomenten, je lichaam weer in balans brengen. Hertstel voor moeder en kind.

* Ook na de geboorte kun je de MP3 natuurlijk blijven inzetten!!

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Relatie moeder kind.

Die unieke relatie begint niet op het moment dat jij je kind in de ogen kijkt. Die begint tijdens de zwangerschap. Om die band goed op te bouwen heb je tijd en aandacht nodig. Het is heel belangrijk om tijd te maken voor je kind.  Een sterke moeder kind relatie is het fundament is voor de rest van de ontwikkeling van kinderen. Maar natuurlijk zijn ook moeders levenslang gelukkig met die sterke band.

Bewust zwanger een bewuste moeder.

Wil jij bewust kiezen voor een goede relatie met je kind. Wil je goed leren luisteren naar de signalen van je lichaam. Wil je leren op diep niveau met je aandacht af te dalen naar je onbewuste en naar het onbewuste van je kind. Dan is deze workshop iets voor jou.

Wil je een bewuste geboorte. Dan is die cursus een logisch gevolg. Je leert je bewust voor te bereiden op het grote moment. Een bewuste geboorte.

Bel T 0515 44 35 88 of maak een hier afspraak.  Gun jezelf en je kindje deze sessie.